" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η βρετανική εταιρεία Chelsea Truck αποφάσισε να φτιάξει 25 μονάδες μιας έκδοσης, που ονόμασε «The End Edition», για να τιμήσει την μεγάλη ιστορία του μοντέλου.

Στο πίσω μέρος συναντάμε δυο απολήξεις εξάτμισης και τους χαρακτηριστικούς «σκληρούς» λασπωτήρες για τις off-road εξορμήσεις.

Ζάντες 20 ιντσών, για την βελτιωμένη από την Kahn έκδοση του Defender, που στο εσωτερικό τους φιλοξενούνται βαμμένες δαγκάνες φρένων.

Στο εσωτερικό συναντάμε bucket καθίσματα εμπρός και πίσω, που έχουν αντικαταστήσει τα εργοστασιακά, με συνδυασμό δέρματος και υφάσματος.

Σε 25 μονάδες θα διατεθεί το Defender «The End Edition» ως αριστεροτίμονο και δεξιοτίμονο.

Τα πεντάλ αλουμινίου και το διάτρητο δέρμα στα καθίσματα είναι κάποιες, από τις πινελιές στο εσωτερικό.

Κύκνειο άσμα για Defender

Διαβάστηκε από 4457 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/4/2016

Για να αποτίσει φόρο τιμής στο θρυλικό 4x4 της Land Rover, η εταιρεία «Chelsea Truck Co.» δημιούργησε μια έκδοση του Defender που ονομάστηκε «The End Edition».

 
Μετά από 68 χρόνια στην παραγωγή, η τελευταία γενιά Defender βγήκε από το εργοστάσιο τον Ιανουάριο του 2016. Η βρετανική εταιρεία Chelsea Truck αποφάσισε να φτιάξει 25 μονάδες μιας έκδοσης, που ονόμασε «The End Edition», για να τιμήσει την μεγάλη ιστορία του μοντέλου.

Ζάντες 20 ιντσών, για την βελτιωμένη από την Kahn έκδοση του Defender, που στο εσωτερικό τους φιλοξενούνται βαμμένες δαγκάνες φρένων. Το σύστημα της ανάρτησης έχει «ψηλώσει», ενώ στο πίσω μέρος συναντάμε δυο απολήξεις εξάτμισης και τους χαρακτηριστικούς «σκληρούς» λασπωτήρες για τις off-road εξορμήσεις. 


Όσοι βρεθούν στην θέση του οδηγού ενός από τα 25 Defender, θα απολαύσουν το kit βελτίωσης της Kahn, που συνδέεται απευθείας με τον κινητήρα, με αποτέλεσμα την αύξηση της ιπποδύναμης σε συνδυασμό με την οικονομία καυσίμου

Στο εσωτερικό συναντάμε bucket καθίσματα εμπρός και πίσω, που έχουν αντικαταστήσει τα εργοστασιακά, με συνδυασμό δέρματος και υφάσματος. Η ίδια σχεδιαστική γραμμή ακολουθείται και στο ταμπλό όπως και στις επενδύσεις των θυρών. Υπάρχουν και ιδιαίτερες πινελιές, όπως το ρολόι Churchill, τα πεντάλ αλουμινίου και το τιμόνι με την δερμάτινη επένδυση.

Το Land Rover Defender 2,2 TDCI XS 90 «The End Edition» είναι ήδη στην παραγωγή και κοστίζει 63.222 ευρώ, ενώ είναι διαθέσιμο ως δεξιτίμονο ή αριστεροτίμονο.