Weltmeister EX5: Ευρωπαϊκών προδιαγραφών
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Weltmeister EX5: Ευρωπαϊκών προδιαγραφών

117.323 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2019)

Θα τολμήσουμε να γράψουμε πως η «Βήη-μα» από το WM (Weltmeister), είναι μια εταιρεία με πολύ ενδιαφέρον-μέλλον και ότι το ΕΧ5 μας κέρδισε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το ΕΧ5 είναι το μοναδικό μοντέλο της μάρκας προς το παρόν, ανήκει στην κατηγορία των D-SUV, κοστίζει 30.400 ευρώ και ποιοτικά διόλου δεν θυμίζει κινέζικη κατασκευή. Αντιθέτως, η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό είναι πολύ καλή, η αίσθηση από τα χειριστήρια επίσης σε πείθει, η συναρμογή ικανοποιεί, ενώ ακόμη και η ανάλυση/απόκριση της οθόνης αφής είναι εξαιρετική. Ok, τα γραφικά του infotainment θα μπορούσαν να είναι πιο ευρωπαϊκά, όμως αυτό είναι υπόθεση ενός update… Μπορεί να βελτιωθεί. Επίσης, άχρηστη βρήκαμε τη λειτουργία της περιστρεφόμενης οθόνης, όμως περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. 

Στο δρόμο από την άλλη, το ΕΧ5 μας ικανοποίησε με το παραπάνω γιατί η ανάρτησή του ήταν ρυθμισμένη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά στάνταρ, ο κινητήρας ήταν ισχυρός και η οδική συμπεριφορά είχε λίγες αδυναμίες. Συγκεκριμένα, το μοντέλο είναι υποστροφικό υπό πίεση (αλλά ελεγχόμενο με το γκάζι) και το τιμόνι είναι ελαφρύ σε βάρος (στο sport mode είναι ελαφρύ σαν να έχεις επιλέξει comfort), η πληροφορία όμως που λαμβάνει ο οδηγός είναι σωστή και πλούσια.

Με λίγα λόγια: το EX5 είναι ένα ποιοτικό και super value for money αυτοκίνητο, που θα μπορούσε να σταθεί στην Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL