Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

115.135 Επισκέψεις στο άρθρο (1/9/2023)

Βλάβες, κακή εξυπηρέτηση, ακριβές τιμές στο service ή τα ανταλλακτικά, οδηγούν τους κατόχους αυτοκινήτου, πολλές φορές, στα… κόκκινα! 1.184 «κόκκινες» αναφορές αποκαλύπτουν ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές.

10 χρόνια AutoCheck από το autotriti - Αναφορές για after sales, βλάβες, service & τιμές

Το AutoCheck του autotriti μπαίνει στη 10η χρονιά του, έχοντας δεχθεί χιλιάδες αναφορές που αφορούν την ικανοποίηση των κατόχων αυτοκινήτου από τις After Sales υπηρεσίες της μάρκας τους. Mέσα σε όλες αυτές, συγκεντρώσαμε, με «δύσκολο» τρόπο, 1.184 «κόκκινες» αναφορές (σχόλια, και δυσάρεστες εμπειρίες των ίδιων των κατόχων κάθε μάρκας).

«Δύσκολο» τρόπο καθώς κάθε κάτοχος που κάνει αναφορά:
- πρέπει να δώσει το e-mail του (άρα συγκεκριμένες & επώνυμες αναφορές)
- ενώ στη συνέχεια, κάθε αναφορά ελέγχεται, με πολλούς τρόπους (και προφανώς δεν καταχωρούνται οι μη «τεκμηριωμένες»).

Σημειώστε πως κάθε «κόκκινη» αναφορά έχει διαβάθμιση από το 1 ως το 3. Κάθε κάτοχος δηλαδή, εκφράζει το πόσο δυσαρεστημένος είναι με το αυτοκίνητο ή την μάρκα του, δηλώνοντας τον βαθμό δυσαρέσκειας με 1, 2 ή 3 (με το 1 να είναι το λιγότερο δυσαρεστημένος και το 3 το περισσότερο). Με βάση αυτά, αυτή την στιγμή (και ενώ οι αναφορές συνεχίζονται) χειρότερη σε «κόκκινες» αναφορές είναι η BMW (με 2,53 μέσο όρο) και καλύτερη η Hyundai (με 1,93 μέσο όρο). Ο μέσος όρος «κόκκινων» αναφορών, μεταξύ όλων των μαρκών, είναι  2,31 (δείγμα ότι όσοι έκαναν αναφορά, ήταν πραγματικά δυσαρεστημένοι από την μάρκα τους.)

Μπορείτε και εσείς να κάνετε την αναφορά σας με 1 κλίκ εδώ 


Η γνώμη σας METΡΑΕΙ & ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ελαστικά Goodyear!

Aν έχετε δυσάρεστη εμπειρία από αυτοκίνητο που είχατε στην κατοχή σας, κάντε αναφορά, μοιραστείτε  την εμπειρία σας με άλλους κατόχους της μάρκας & διεκδικήστε – κερδίστε μία τετράδα Premium ελαστικών αυτοκινήτου της Goodyear (σειρά EfficientGrip Performance 2)!

Συμμετέχετε, απλά, με μία αναφορά σας (Φόρμα Αναφοράς Βλαβών) στο ΑutoCheck 2023 ή σαν μέλος της Top List Σχολιαστών του autotriti. Κάντε την αναφορά σας με 1 απλό κλίκ εδώ.

(Ο διαγωνισμός έληξε. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε τον νικητή.)

Mercedes
skoda