Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού AutoCheck του Autotriti!

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού AutoCheck του Autotriti!

AutoCheck 2023: Αυτός είναι ο νικητής των ελαστικών Goodyear!

1.470 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2023)

Η γνώμη σας μετράει! Και το AutoTriti χάρισε σε έναν τυχερό μία τετράδα Premium ελαστικών αυτοκινήτου της Goodyear (σειρά EfficientGrip Performance 2)!

Το Autotriti ολοκλήρωσε έναν ακόμα διαγωνισμό με αφορμή και το Autocheck 2023, την μεγαλύτερη συγκέντρωση αναφορών για βλάβες, εξυπηρέτηση, τιμές service και, τελικά, πιστότητα στην μάρκα. Κάθε αξιολόγηση που συμπεριλήφθηκε μπήκε αυτόματα και στην κλήρωση για ένα ολοκαίνουργιο σετ Premium ελαστικών της σειράς EfficientGrip Performance 2 της Goodyear.
 
Μας βοηθήσατε με τις δικές σας αναφορές. Τώρα σας ευχαριστούμε με τον δικό μας τρόπο. Με την απαραίτητη, ηλεκτρονική κλήρωση, η οποία ανέδειξε και τον νικητή του διαγωνισμού.
 
Νικητής είναι ο Γιάννης Καραχρήστος! Μία τετράδα ολοκαίνουργιων Premium ελαστικών της Goodyear στην διάσταση που επιθυμεί είναι δικά του!

Το σχόλιο του νικητή: Τα δώρα είναι πάντα ευπρόσδεκτα και όχι μόνο από τα παιδιά… Ευχαριστώ το περιοδικό Auto Tρίτη  και εύχομαι  να ευοδωθούν οι προσπάθειες σας για καλυτέρευση των συνθηκών αυτοκίνησης στη χώρα μας.

Για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε θερμά ΟΛΟΥΣ όσοι συμμετείχατε στην αξιολόγηση AutoCheck 2023!
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda