• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η εταιρεία TMB Art Metal έφτιαξε ένα σετ από μανικετόκουμπα, τα οποία είναι φτιαγμένα από το αλουμίνιο των τροχών της OZ Racing, τους οποίους έφερε μία εκ των πρώτων Veyron παραγωγής.

Το αυτοκίνητο – δότης βρίσκεται στο Μονακό, με τα μανικετόκουμπα να μιμούνται το σχέδιο των 12 ακτινών που φέρουν οι ζάντες του.

Μανικετόκουμπα Bugatti

Διαβάστηκε από 2233 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/8/2017

Οι λάτρεις της Bugatti –και κυρίως αυτοί που δεν μπορούν να αγοράσουν κάποιο μοντέλο της- έχουν πλέον ως υποκατάστατο τα μανικετόκουμπα της TMB Art Metal, που είναι φτιαγμένα από τους τροχούς μιας Veyron.

 
Αν δεν έχετε τα λεφτά που απαιτούνται για την αγορά μιας Veyron ή ακόμα καλύτερα μιας Chiron, μπορείτε να αποκτήσετε ένα μέρος από μία Bugatti. Με τη μόνη διαφορά πως μιλάμε για μανικετόκουμπα.

Η εταιρεία TMB Art Metal έφτιαξε ένα σετ από μανικετόκουμπα, τα οποία είναι φτιαγμένα από το αλουμίνιο των τροχών της OZ Racing, τους οποίους έφερε μία εκ των πρώτων Veyron παραγωγής. Το αυτοκίνητο – δότης βρίσκεται στο Μονακό, με τα μανικετόκουμπα να μιμούνται το σχέδιο των 12 ακτινών που φέρουν οι ζάντες του.
Φυσικά τα «ελαστικά» των μανικετόκουμπων δεν είναι φτιαγμένα από λάστιχο, αλλά φέρουν επικάλυψη χαλκού. Εναλλακτικά, μπορούν να βαφτούν σε μαύρο ματ, ώστε να μοιάζουν περισσότερο σε ελαστικά αυτοκινήτου.

Tags: Bugatti
 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός