Mazda: Εκτός πλάνων οι MPS εκδόσεις επιδόσεων

Mazda: Εκτός πλάνων οι MPS εκδόσεις επιδόσεων

2.359 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2022)

Η Mazda δεν σκοπεύει να προσφέρει στα μοντέλα της MPS εκδόσεις υψηλών επιδόσεων αφού η αγορά για τέτοια αυτοκίνητα είναι μικρή.

Δεν «ανασταίνονται» οι εκδόσεις MPS

To τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά και το λανσάρισμα του νέου Mazda CX-60, δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν πως η εταιρεία θα ξεκινήσει τα επόμενα χρόνια μια μεγάλη προϊοντική επίθεση, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως μέσα στα νέα μοντέλα που θα έρθουν θα βρίσκονται και εκδόσεις υψηλών επιδόσεων MPS.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mazda: «Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες εκδόσεις»

Δυστυχώς για τους φίλους της φίρμας, ένας εκπρόσωπος της Mazda μιλώντας σε μέσα της Aυστραλίας διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση για να επιστρέψουν οι MPS εκδόσεις στην γκάμα. Ο ίδιος τόνισε πως τα τωρινά μοντέλα και αυτά που θα έρθουν το επόμενο διάστημα ήταν τόσο καλά που δεν υπάρχει χώρος για τέτοιες εκδόσεις. Επιπλέον, τόνισε οι πωλήσεις των MPS εκδόσεων θα ήταν λιγοστές και αυτό δεν είναι καθόλου ελκυστικό ενδεχόμενο για τη Mazda.

Δεν έρχεται MPS έκδοση για το τωρινό Mazda 3

Τα προηγούμενα χρόνια ήταν έντονη η φημολογία πως η Mazda θα αναπτύξει μια MPS έκδοση για το «3άρι» της με πιο ισχυρό turbo κινητήρα και σύστημα τετρακίνησης, ωστόσο μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο ερχομός ενός τέτοιου αυτοκινήτου θεωρείται πλέον εκτός πραγματικότητας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto