Το μοτέρ που θα εξοπλίζει το νέο «καυτό» Toyota Yaris GR-4 αποκαλύπτουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Με 3κύλινδρο τούρμπο το Toyota Yaris GR-4;

5.753 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Το μοτέρ που θα εξοπλίζει το νέο «καυτό» Toyota Yaris GR-4 αποκαλύπτουν τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Το νέο «καυτό» Toyota Yaris GR-4 αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ περισσότερο στο εγγύς μέλλον, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι πληροφορίες θα περιμένουν μέχρι τότε για να εμφανιστούν. Όπως για παράδειγμα αυτές που αναφέρουν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το μοτέρ που θα εξοπλίζει το επερχόμενο ιαπωνικό μικρό.
 
Σύμφωνα λοιπόν με τα μέσα της ασιατικής χώρας, τα οποία επικαλούνται καλά πληροφορημένες πηγές, γίνεται λόγος πως το Yaris GR-4 θα παίρνει ισχύ από ένα τρικύλινδρο τούρμπο μοτέρ. Στοιχεία για τις επιδόσεις του δεν προσφέρονται, ωστόσο οι Ιάπωνες υποστηρίζουν πως η Toyota θα κατατάξει το αυτοκίνητο στα μοντέλα ευρείας παραγωγής και θα είναι σε θέση να παράγει περίπου 1.000 μονάδες ανά μήνα.
 
Στην Ιαπωνία το Toyota Yaris GR-4 θα προσφερθεί προς πώληση στα μέσα του 2020, δυστυχώς όμως δεν έχει γίνει σαφές πότε θα φτάσει στην Ευρώπη και κατ επέκταση στη χώρας μας.
 
¶γνωστο ακόμα παραμένει το πότε θα πραγματοποιηθεί η αποκάλυψη του αυτοκινήτου. Αρχικά ήταν να παρουσιαστεί κατά την διάρκεια του ράλι Αυστραλίας που θα λάμβανε χώρα από τις 14 έως τις 17 Νοεμβρίου, αλλά η Toyota αναγκάστηκε να το αναβάλει λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν την χώρα.

Πάνω στο συγκεκριμένο θέμα τα ιαπωνικά μέσα υποστηρίζουν πως το ντεμπούτο του θα έχει συμβεί μέχρι το τέλος του έτους, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική τα αποκαλυπτήρια να γίνουν στο Tokyo Auto Salon τον Ιανουάριο του 2020.  

OPEL NEA MONTELA
test center