Το πιο πρόσφατο teaser για το μοντέλο.

Με 600 χλμ αυτονομία το Mustang-SUV

1.837 Επισκέψεις στο άρθρο (3/4/2019)

Mεγάλες είναι οι προσδοκίες της Ford για τo πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της μάρκας που έγινε γνωστό πως θα έχει έως και 600 χλμ. αυτονομία.

Έως και 600 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία θα έχει το αμιγώς ηλεκτρικό SUV που θα έρθει στην αγορά μέσα στο 2020, όπως διαβεβαίωσε η Ford στο περιθώριο της χθεσινής εκδήλωσης «Go Further» που έλαβε χώρα στην Ολλανδία.

Έγινε ακόμα γνωστό πως η Ford επένδυσε πολλά στον fun to drive χαρακτήρα του μοντέλου, άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η εταιρεία έχει αφήσει να εννοηθεί πως το SUV θα αντλήσει την σχεδιαστική γλώσσα που υιοθετεί και η θρυλική Mustang. To ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει μέσα στο 2019, το όνομα του όμως επιβεβαιώθηκε πως δεν θα είναι Mach 1.
 
H Ford έχει στο πρόγραμμά της την προσθήκη ενός ακόμη compact crossover βασισμένο πάνω στην C2 πλατφόρμα του Focus και με σκοπό να αποτελέσει τον διάδοχο του EcoSport. Όπως και όλα τα μοντέλα της Ford που θα λανσάρονται από εδώ και στο εξής στην Ευρώπη, και το εν λόγω μοντέλο θα προσφερθεί με τουλάχιστον μια «ηλεκτρική» επιλογή.

Ο Joerg Beyer, υψηλόβαθμο στέλεχος της Ford Europe, δήλωσε: «Δεν υπάρχει μια μόνο λύση για την εξηλεκτρισμό της μάρκας, οι ανάγκες κάθε πελάτη είναι διαφορετικές. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να βρουν την σωστή λύση για να γίνει η εμπειρία τους μέσα στα αυτοκίνητά μας πιο εύκολη και διασκεδαστική».
 

ELASTIKA 2024
moto