• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με D-Max η Isuzu στη 12η «Agrothessaly»

1.502 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/2/2019

Ένας από τους σημαντικούς εκπροσώπους της κατηγορίας των Pick-Up και στην ελληνική αγορά, το Isuzu D-Max, δεν θα μπορούσε να λείπει από το περίπτερο της Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε. στην 12η «Agrothessaly 2019».

Mercedes: Mercedes με 0% προκαταβολή για την περίοδο της έκθεσης
Goodyear: Το ελαστικό με την υψηλότερη χιλιομετρική απόδοση της αγοράς! Δείτε το με 1 κλίκ

Η Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε., επίσημος εισαγωγέας της Isuzu, σε συνεργασία με τον επίσημο αντιπρόσωπο της Isuzu για τον νομό Λάρισας, την εταιρία «Ευαγγέλου Α.Ε.», θα συμμετάσχουν στη 12η Πανελλήνια Έκθεση για τη Γεωργία και τη Κτηνοτροφία «Agrothessaly» που ανοίγει τις πύλες της στις 28 Φεβρουαρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 3 Μαρτίου.

Οι επισκέπτες θα δουν από κοντά το D-Max, σε εκδόσεις μονής καμπίνας, που εξυπηρετούν τις αμιγώς αγροτικές εργασίες, αλλά και τετράθυρες που συνδυάζουν τη δουλειά με τη διασκέδαση.
 

Κορυφαία αξιοπιστία, εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλή απόδοση και δύναμη είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση των ανθρώπων της μάρκας, λίγα από τα χαρακτηριστικά του πλήρως επανασχεδιασμένου κινητήρα που πληροί τις προδιαγραφές Euro6d χωρίς την χρήση Ad-Blue. Τα ηλεκτρονικά βοηθήματα κάνουν την οδήγηση παιχνίδι. Επιπλέον, τεχνολογικά χαρακτηριστικά όπως η είσοδος και η εκκίνηση χωρίς κλειδί, το ηχοσύστημα με 8 ηχεία, το σύστημα πλοήγησης, συντελούν στην εργονομία και την ευκολία χρήσης.

Παράλληλα αυτή την περίοδο, η Πέτρος Πετρόπουλος Α.Ε.Β.Ε, προσφέρει έκπτωση ως 3.500 ευρώ (ανάλογα με την έκδοση), και επιπλέον μπόνους για την αγορά αξεσουάρ στους επισκέπτες της έκθεσης.

Tags: ISUZU, D-MAX, PICK-UP