Με Ford Puma Hybrid Rally1 θα «τρέχει» ο Breen στο WRC
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με Ford Puma Hybrid Rally1 θα «τρέχει» ο Breen στο WRC

3.732 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2021)

Το δίδυμο Craig Breen και Paul Nagle μαζί με το νέο, υβριδικό Ford Puma Rally1 θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της Μ-Sport στο πρωτάθλημα του WRC για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η M-Sport Ford ανακοίνωσε πως οι Craig Breen και Paul Nagle θα ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας M-Sport Ford World Rally στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι για το 2022 και 2023. Μέσα από την πολυετή συμφωνία, οι πρόσφατες και άκρως εντυπωσιακές επιδόσεις του πληρώματος από την Ιρλανδία θα ανταμειφθούν με πλήρες πρόγραμμα στο WRC, στο τιμόνι του ολοκαίνουργιου M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

«Υβριδικό» το WRC από το 2022

Το 2022 φέρνει μαζί του σημαντικές αλλαγές στο WRC, με το πλαίσιο από χωροδικτύωμα να συνδυάζεται τόσο με υβριδικές μονάδες κίνησης που θα παρέχουν μέσω ηλεκτροκινητήρα επιπλέον ισχύ περίπου 136 ίππων στις ειδικές διαδρομές, όσο και με τη χρήση 100% βιώσιμου καυσίμου. Με τον τρόπο αυτό το WRC στρέφεται σε μια περιβαλλοντικά πιο υπεύθυνη κατεύθυνση, διατηρώντας όμως παράλληλα το βασικό DNA του στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
 

Ο Breen βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας

Τα πρόσφατα αποτελέσματα των Breen και Nagle- όπως η τρίτη θέση στη γενική κατάταξη στο Ράλι Φινλανδίας που ολοκληρώθηκε το περασμένο μόλις Σαββατοκύριακο - ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο και για μια ακόμα φορά τις υψηλές δυνατότητες του διδύμου. Με τέσσερις τερματισμούς στο βάθρο των νικητών στις τελευταίες επτά συμμετοχές του στο πρωτάθλημα, ο Craig Breen αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θέση στο Πρωτάθλημα Οδηγών, παρά το γεγονός ότι έλαβε μέρος στους μισούς αγώνες της σεζόν του 2021.
 

Ξεκινούν οι δοκιμές μέσα στο μήνα

Η καριέρα του Craig Breen ως επίσημος οδηγός του M-Sport Ford Puma Rally1 ξεκινά άμεσα, καθώς μέσα στο μήνα που διανύουμε ο Ιρλανδός θα φιλοξενηθεί πίσω από το τιμόνι του νέου «όπλου» της Ford προκειμένου να δοκιμάσει το υβριδικό M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 στην Ισπανία, μόλις 100 ημέρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν του 2022 με το Ράλι Μόντε Κάρλο. Ανακοινώσεις για τα υπόλοιπα πληρώματα στην ομάδα της M-Sport θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.
  Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda