2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Jeep και προέρχονται από την ιστοσελίδα Kolesa.

Με αλλαγές στην εμφάνιση το 5θέσιο Jeep Grand Cherokee

5.070 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2021)

Γεύση από την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το νέο 5θέσιο Jeep Grand Cherokee μας δίνουν ανεξάρτητα σχέδια, αποκαλύπτοντας μας τον μικρό αδερφό του παρουσιασμένου Grand Cherokee L.


Στις αρχές τους 2021 η Jeep είχε πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια του νέου Grand Cherokee L, παρουσιάζοντας έτσι στο παγκόσμιο κοινό την πιο ευρύχωρη έκδοση του μοντέλου που μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του τρεις σειρές καθισμάτων. Πέραν τούτου, οι άνθρωποι της Jeep προετοιμάζουν και το 5θέσιο Grand Cherokee, τα πρωτότυπα του οποίου έχουν συλληφθεί να πραγματοποιούν δοκιμές.
 
Έτσι οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας Kolesa, αποφάσισαν να αποτυπώσουν σε ανεξάρτητα σχέδια όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με το Grand Cherokee και να δείξουν την εικόνα που πιθανότατα θα έχει το μοντέλο όταν θα κάνει πρεμιέρα. Όπως μπορούμε να δούμε εκτός από το μικρότερο μεταξόνιο, το Grand Cherokee σε σχέση με το Grand Cherokee L διαφέρουν σε κάποια σημεία στο μπροστινό μέρος. Τα φώτα ομίχλης περιβάλλονται από διαφορετική διακόσμηση, ενώ αλλαγές φέρει και το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα.
 
Στο πλαϊνό μέρος το τελευταίο τζάμι έχει άλλη σχεδίαση από το Grand Cherokee L, ενώ η μεγαλύτερη αλλαγή που βλέπουμε στα σχέδια είναι στο πίσω μέρος. Εκεί δεσπόζει μία LED φωτιζόμενη μπάρα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα, χαρακτηριστικό που δεν συναντούμε στο Grand Cherokee L.
 
Για τους κινητήρες η φημολογία αναφέρει πως μεταξύ των δύο μοντέλων δε θα υπάρξουν διαφορές. Αν ισχύσει στην πράξη κάτι τέτοιο τότε το Grand Cherokee θα εφοδιαστεί στη βάση της γκάμας του με τον V6 Pentastar κινητήρα 3,6 λίτρων που προσφέρει 294 ίππους, ενώ υπάρχει και ο Hemi V8 5,7 λίτρων που ανεβάζει την ισχύ στα 362 άλογα. Ανεξάρτητα το μοτέρ, το SUV θα διατίθεται στάνταρ με ένα οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την τετρακίνηση να είναι μία από τις επιπλέον επιλογές.

Hyundai
4green