2 φωτογραφίες »

Το επερχόμενο SUV εντοπίστηκε σταθμευμένο σε ένα πάρκινγκ.

Με καμουφλάζ αλλά από κοντά το νέο Kia Sportage (+vid)

2.475 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2021)

Το νέο Kia Sportage είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί, όμως μέχρι τότε το κορεατικό SUV έκανε την εμφάνισή του σε ένα βίντεο φέροντας καμουφλάζ, ωστόσο μας επιτρέπει να επιβεβαιώσουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά του.

Το επερχόμενο SUV εντοπίστηκε σταθμευμένο σε ένα πάρκινγκ, έχοντας όπως μπορείτε να δείτε και εσείς αρκετό καμουφλάζ που μας δυσκολεύει τη ζωή αναφορικά με την άντληση ασφαλών συμπερασμάτων για την εξωτερική του εμφάνιση. Ταυτόχρονο όμως μπορούμε να έχουμε μια πιο «καθαρή» εικόνα για τις αναλογίες του και να ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του που «δραπετεύουν» της μεταμφίεσης.
 
Για παράδειγμα, οι νέοι γωνιακοί προβολείς κρύβονται πίσω από το καμουφλάζ στο μπροστινό μέρος, όπου υπάρχει επίσης μια νέα γρίλια. Το πίσω μέρος είναι ακόμα πιο βαριά καμουφλαρισμένο, όμως το εν λόγω δοκιμαστικό αυτοκίνητο φαίνεται να είναι εξοπλισμένο με τα κομψά LED φανάρια τα οποία φυσικά θα είναι και ένα από τα χαρακτηριστικά που θα το συνοδεύουν. Οι καθρέπτες έχουν τη βάση τους στην πόρτα, οι καμάρες των τροχών φέρουν μαύρα προστατευτικά, ενώ φαίνεται πως το εν λόγω μοντέλο διαθέτει όλα τα κομμάτια με τα οποία θα μπει στην παραγωγή.  
 
Περιττό να πούμε ότι το νέο Sportage θα μοιραστεί την ίδια πλατφόρμα του με το νέο Tucson. Παρόμοια χαρακτηριστικά με το SUV της Hyundai θα δούμε και στην καμπίνα όπου το ενδεχόμενο να δούμε δύο ψηφιακές οθόνες 10,25 ιντσών, μία έχοντας το ρόλο του πίνακα οργάνων και η άλλη για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, είναι πολύ πιθανό. Φυσικά περισσότερα θα είναι τα νέα τεχνολογικά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού.
 
Τέλος, όσον αφορά στα κινητήρα σύνολα, το νέο Sportage αναμένεται να υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό την παλέτα του νέου Tucson που περιλαμβάνει εκδόσεις σε βενζίνη και diesel, ήπια υβριδικές επιλογές, plug-in υβριδικό και υβριδικό μηχανικό σύνολο.    
 

MIKRA VANS LEASING
test center