3 φωτογραφίες »

Το καμουφλάζ κρύβει το ελαφρώς διαφορετικό σχήμα του αμαξώματος στο πίσω μέρος.

Με καμουφλάζ το νέο Honda Civic hatchback

7.215 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2020)

Το νέο Honda Civic hatchback εντοπίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια δοκιμών στο δρόμο και όπως είναι φυσικό οι εικόνες δεν άργησαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

HONDA: Ηλεκτρισμένη γκάμα σε όλα τα μοντέλα


Όταν η Honda παρουσίασε το Civic της ενδέκατης γενιάς τον περασμένο μήνα, έδειξε μόνο το πρωτότυπο του σεντάν, ωστόσο ανακοίνωσε ότι θα υπάρχει και μία hatchback έκδοση. Σήμερα το πεντάθυρο μοντέλο έχει εντοπιστεί κάπου στην Ιαπωνία και μέσω του φόρουμ CivicXI, οι εικόνες ήρθαν στην επιφάνεια, με το καμουφλάζ ωστόσο να κρύβει το ελαφρώς διαφορετικό σχήμα του αμαξώματος στο πίσω μέρος.
 
Παρά την «μεταμφίεση» του μοντέλου διακρίνεται το πολύ διακριτικό ενσωματωμένο χείλος στο πίσω μέρος, ενώ φαίνεται πως το hatchback έχει αποκτήσει διαφορετικού σχεδιασμού απολήξεις εξάτμισης σε σχέση με τις οβάλ που είδαμε στο πρωτότυπο του σεντάν που έδειξε επίσημα η ιαπωνική φίρμα. Διαφορά δε φαίνεται να υπάρχει στους τροχούς 19 ιντσών που είναι οι ίδιοι και στα δύο αυτοκίνητα. Τέλος ο σχεδιασμός του μπροστινού άκρου δεν μπορεί να κρύβει κάποιο μυστικό και το hatchback θα ακολουθήσει κατά γράμμα το μοτίβο που έχουμε δει στο σεντάν.
 
Για το εσωτερικό του νέου Civic θυμίζουμε πως οι σχεδιαστές προσπάθησαν να μιμηθούν την απλή διάταξη του ηλεκτρικού Honda e. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο θα είναι οι αεραγωγοί στη μέση του ταμπλό που έχουν τα σήμα κηρήθρας. Η κεντρική οθόνη αφής του νέου Honda Civic θα αυξάνεται στις 9 ίντσες, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων. Τέλος όσον αφορά την ασφάλεια η Honda δεν έδωσε λεπτομέρειες, είπε όμως ότι τα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού θα είναι πολλά.        
 
Το Honda Civic θα διατίθεται σε δύο στυλ αμαξώματος, σεντάν και hatchback, ενώ φυσικά μέρος των εκδόσεων θα είναι το Si και το ισχυρό Type R. Το μοντέλο παραγωγής αναμένεται να το δούμε στις αρχές του νέου έτους. 

Διαβάστε περισσότερα για το HONDA CIVIC