Nissan Micra

183.740 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2020)
Ο φωτισμός που προσφέρει το Nissan Micra διαχέεται ομαλά κυρίως κεντρικά και είναι ξεκούραστος, ενώ όλα τα «εμπόδια» γίνονται αντιληπτά  χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
3 Φωτογραφίες »

Ο φωτισμός που προσφέρει το Nissan Micra διαχέεται ομαλά κυρίως κεντρικά και είναι ξεκούραστος, ενώ όλα τα «εμπόδια» γίνονται αντιληπτά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το Nissan Micra εφοδιάζεται με λαμπτήρες αλογόνου που διαχέουν ένα ευχάριστο και ξεκούραστο λευκοκίτρινο φως. Οι κορίνες στα πρώτα 30 μ. του τεστ φωτίζονται ομαλά ενώ και το καρότσι αριστερά φωτίζεται σε ποσοστό 3/4 και διακρίνεται εύκολα από τους επιβάτες. Το σήμα STOP διακρίνεται ολόκληρο αλλά και πάλι χωρίς κάποια ένταση σε κάποιο σημείο του, ενώ και η παλέτα στα 60μ. φωτίζεται στο μεγαλύτερο μέρος της. Αντίστοιχα ικανοποιητικός είναι και ο φωτισμός που φτάνει στα 70μ. με τα ανακλαστικά αυτοκόλλητα της κορίνας να διακρίνονται εύκολα. Η δέσμη φωτός είναι δυνατή μέχρι τα 50 μ. και εξασθενεί ομαλά πιο μετά εκμεταλλευόμενο το αυξημένο ύψος των φωτιστικών του, ενώ το οβάλ κεντρικό σχήμα του διαχεόμενου φωτισμού δημιουργεί «τρύπες» περιφερειακά στα 6μ. δεξιά και στα 12 μ. 

Σελίδα 1Mega Test: Πώς φωτίζουν τη νύχτα τα μικρά best-seller;
Σελίδα 2Citroen C3
Σελίδα 3Ford Fiesta
Σελίδα 4Hyundai i20
Σελίδα 5Nissan Micra
Σελίδα 6Opel Corsa
Σελίδα 7Peugeot 208
Σελίδα 8Renault Clio
Σελίδα 9Toyota Yaris
Σελίδα 10Volkswagen Polo
Σελίδα 11Συμπέρασμα
Toyota
moto