Μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία για το Hyundai Ioniq 5

Μεγαλύτερη μπαταρία και αυτονομία για το Hyundai Ioniq 5

3.321 Επισκέψεις στο άρθρο (3/11/2021)

Έτοιμη να προσφέρει ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταρίας στο ηλεκτρικό, Ioniq 5 είναι η Hyundai με αποτέλεσμα το χωρίς ρύπους μοντέλο να αυξήσει και την αυτονομία του!

Δεν έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τη στιγμή που η Hyundai λάνσαρε το Ioniq 5 και η κορεατική εταιρεία σε δημοσιεύματα που κάνουν την εμφάνισή τους στα Κορεατικά Μέσα εμφανίζεται έτοιμη για να δώσει στο ηλεκτρικό της μοντέλο ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταρίας που μοιραία θα ανεβάσει και την αυτονομία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Μεγαλύτερη μπαταρία 77,4 kWh

Σύμφωνα λοιπόν με τις αναφορές που υπάρχουν, το Ioniq 5 θα αποκτήσει πακέτο μπαταρίας 77,4 kWh, ενώ αυτή τη στιγμή εξοπλίζεται είτε με μπαταρία 58 kWh είτε με μπαταρία 72,6 kWh. Η αναβάθμιση αυτή, όπως υποστηρίζουν τα Μέσα της Κορέας θα του προσφέρει αύξηση της αυτονομίας η οποία από τα 423 χιλιόμετρα θα φτάσει περίπου στα 480-490 χιλιόμετρα.
 

Έτοιμες και ασύρματες ενημερώσεις λογισμικού

Η μπαταρία ωστόσο δε θα αποτελεί τη μοναδική αναβάθμιση για το Ioniq 5 αφού στο... «δρόμο» φαίνεται πως βρίσκονται και οι πρώτες ασύρματες (over-the-air) ενημερώσεις για το λογισμικό του μοντέλου. Οι βασικές αναβαθμίσεις μετά την εγκατάσταση των ενημερώσεων θα αφορούν το σύστημα infotainment αλλά και τις τεχνολογίες υποστήριξης και ασφάλειας του οδηγού.
 
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως το εν λόγω δημοσίευμα της «ET News» δεν αναφέρει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι διαθέσιμες οι ενημερώσεις, υπογραμμίζει ωστόσο πως αυτές οι κινήσεις έρχονται αφού η Hyundai βλέπει το Ioniq 5 να κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.  

Ετοιμάζεται για τις πρώτες αναβαθμίσεις το Hyundai Ioniq 5
-Προ των πυλών μεγαλύτερη μπαταρία 77,4 kWh!
-Θα αυξηθεί και η αυτονομία.
-Έρχονται ασύρματες ενημερώσεις για το λογισμικό.
Το βασικό ζήτημα στα ηλεκτρικά είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας ή ο χρόνος φόρτισης;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto