4 φωτογραφίες »

H Mercedes-Maybach GLS 600.

Mercedes: «Επιτυχημένη η επαναφορά της Maybach»

1.736 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2020)

Η Mercedes έφερε ξανά στο προσκήνιο τις Maybach υπερπολυτελείς εκδόσεις για τα αυτοκίνητά της και φαίνεται πως δεν το μετανιώνει.

H Mercedes επανέφερε στο προσκήνιο την Maybach πριν λίγα χρόνια κατασκευάζοντας μια υπερπολυτελή έκδοση για την S-Class ενώ πλέον προσφέρει και ένα SUV υπό αυτό το έμβλημα με την Mercedes-Maybach GLS 600.

Όταν ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes Οla Kallenius ρωτήθηκε για το εάν η Maybach θα γίνει ένα ξεχωριστό τμήμα της μάρκας απάντησε: «Η γρήγορη απάντηση είναι όχι. Η Maybach έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και θα το εκμεταλλευτούμε. Θα γίνει η υπό-μάρκα μας για την πολυτέλεια. Από τότε που την επαναφέραμε, στα πρότυπα της AMG, σημειώσαμε μεγάλη επιτυχία». Ο Kallenius συνέχισε: «Όταν λανσάραμε την Maybach GLS, είχαμε εξαιρετική πορεία, είναι ένα SUV που είναι πραγματικά υπερπολυτελές σαν την S-Class και όχι μόνο στα λόγια».

Μάλιστα, φαίνεται πως θα έρθουν εκδόσεις Maybach και σε πιο προσιτά μοντέλα της φίρμας «ανάλογα με την αρχιτεκτονική, ανάλογα το αμάξωμα, αν πρόκειται για κάποια ειδική έκδοση ή εάν βγάζει νόημα από οικονομικής πλευράς» ενώ ο Kallenius τόνισε πως η επερχόμενη ηλεκτρική πλατφόρμα της μάρκας θα προσφέρει επίσης δυνατότητες για την Maybach…

Εσείς θα θέλατε να δείτε μια ηλεκτρική Mercedes με την πολυτέλεια που υπόσχεται η Maybach;
 

peugeot
NISSAN