Η Auto Marin είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες στο χώρο της αυτοκίνησης. Διαθέτει τη πλουσιότερη γκάμα μοντέλων (700 ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα).
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Auto Marin είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες στο χώρο της αυτοκίνησης. Διαθέτει τη πλουσιότερη γκάμα μοντέλων (700 ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα).

Μεταχειρισμένα: Κάντε μια συμφέρουσα επιλογή, χωρίς παγίδες

43.770 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2014)

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου, θα πρέπει να γίνεται βάσει της ποιότητας κατασκευής του μοντέλου, αλλά πολύ περισσότερο της κατάστασης στην οποία βρίσκεται, ώστε να αποφύγετε τις παγίδες και τα προβλήματα.

Ορισμένα μοντέλα αποτυπώνονται για τα καλά στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού, διότι με τα οδηγικά χαρακτηριστικά τους και τη ποιότητα κατασκευής τους αντέχουν στον χρόνο, κατορθώνοντας έτσι να αποσπάσουν τον τίτλο των best seller κι ως μεταχειρισμένα. Αυτό ίσως είναι και ένα από τα βασικά κριτήρια στην επιλογή μεταχειρισμένου μοντέλου, που μέσα από έναν μεγάλο στόλο 700 αυτοκινήτων προσφέρει η Auto Marin, προκειμένου να κάνετε μια καλή και συμφέρουσα αγορά. Επίσης στη συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα καλό μεταχειρισμένο μπορεί να αποτελέσει την ιδανική λύση μετακίνησης, ειδικά αν τοποθετήσετε σε αυτό σύστημα LPG ή CNG, αφού άλλωστε το κόστος απόκτησης του είναι πολύ μικρότερο από τα καινούργια μοντέλα.
Παράλληλα βέβαια, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου κρύβει πολλές παγίδες και θέλει ιδιαίτερη προσοχή, με το σκεπτικό ότι το νέο αυτοκίνητο σας θα πρέπει να διασφαλίζει τις ανάγκες μετακίνησής σας, αλλά ταυτόχρονα να μη σας δημιουργεί προβλήματα και… συχνές επισκέψεις στα συνεργεία.Ειδικότερα, οι σημαντικότεροι κίνδυνοι που μπορούν να εμφανισθούν κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου μοντέλου είναι οι εξής:• Χιλιόμετρα του αυτοκινήτου• Κρυμμένες Βλάβες• Τρακαρισμένα αυτοκίνητα• Δεσμευμένα αυτοκίνητα• Κλεμμένα αυτοκίνηταΑυτοί οι κίνδυνοι είναι πραγματικοί και θα τους βρείτε μπροστά σας, εκτός αν επιλέξετε τη κατάλληλη εταιρία για την αγορά του επόμενού σας αυτοκινήτου. Η εταιρία θα πρέπει να διαθέτει κάθετες μονάδες εξυπηρέτησης, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγξει το αυτοκίνητο στα συνεργεία της και να μπορεί να σας εξυπηρετήσει και μετά τη πώληση του. Σε περίπτωση που επιλέξετε μία εταιρία χωρίς δικά της συνεργεία το ρίσκο επιλογής και μετέπειτα βλάβης του αυτοκινήτου είναι πολύ πιθανό. Χωρίς τη τεχνογνωσία και τα κατάλληλα μηχανήματα η επιλογή σας έχει πολύ μεγάλο ρίσκο. Επίσης θα πρέπει να επιλέξετε βάσει παροχών και φυσικά βασικό κριτήριο επιλογής είναι η αγορά να συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση, η οποία να καλύπτει βασικά τμήματα του αυτοκινήτου. Ακόμη θα πρέπει να σας παρέχουν γραπτή εγγύηση των αναγραφόμενων χιλιομέτρων και φυσικά το αυτοκίνητο που θα επιλέξετε να συνοδεύεται από τα εργοστασιακά εγχειρίδια του κατασκευαστή, ενημερωμένα από τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του οχήματος στους ελληνικούς δρόμους.Οι εταιρίες αυτές είναι ελάχιστες και η σημαντικότερη είναι η Auto Marin, το μεγαλύτερο κατάστημα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα με τρία υποκαταστήματα στα Βόρεια Προάστια (Αγ. Στέφανος), Νότια Προάστια (Βούλα) και Κέντρο της Αθήνας (Λεωφόρος Αλεξάνδρας).Η Auto Marin είναι μία από τις παλαιότερες εταιρίες στο χώρο της αυτοκίνησης. Διαθέτει τη πλουσιότερη γκάμα μοντέλων (700 ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα), τα οποία είναι ελεγμένα σε 96 σημεία στα ιδιόκτητα συνεργεία του Ομίλου Σε κάθε αυτοκίνητο παρέχεται 4πλη γραπτή εγγύηση (μηχανής, σκουριάς, ατρακάριστο και αναγραφόμενων χιλιομέτρων), 3 χρόνια Δωρεάν Service (Εργασία & Ανταλλακτικά) και Δικαίωμα Επιστροφής Χρημάτων.

Η εταιρία θα πρέπει να διαθέτει κάθετες μονάδες εξυπηρέτησης, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγξει το αυτοκίνητο στα συνεργεία της και να μπορεί να σας εξυπηρετήσει και μετά τη πώληση του.

Η εταιρία θα πρέπει να διαθέτει κάθετες μονάδες εξυπηρέτησης, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγξει το αυτοκίνητο στα συνεργεία της και να μπορεί να σας εξυπηρετήσει και μετά τη πώληση του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center