3 φωτογραφίες »

Μια McLaren στο Τσερνόμπιλ

1.990 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2020)

H Liberty Walk είχε μια πολύ ξεχωριστή ιδέα για να παρουσιάσει στο κοινό το βελτιωτικό της πακέτο για το βρετανικό supercar.


Σε ένα πολύ ξεχωριστό σκηνικό επέλεξε να παρουσιάσει το βελτιωτικό της πακέτο για την ΜcLaren 650S η Liberty Walk, αφού για τα αποκάλυπτήριά της επέλεξε το… Τσερνόμπιλ.

Η 650S φωτογραφίζεται μέσα σε ένα εγκατελελειμμένο κτίριο, στο οποίο η μόνη πηγή «ζωής» είναι ο V8 twin-turbo κινητήρας των 3,8 λίτρων που συνεχίζει να αποδίδει 650 άλογα και 678 Nm ροπής αφού η Liberty Walk δεν ειδικεύεται σε βελτιώσεις μηχανικών συνόλων.

Ο οίκος ωστόσο προσέφερε στο βρετανικό supercar νέο bodykit που περιλαμβάνει νέα αεροδυναμικά βοηθήματα στον πρόβολο, μεγάλες πλαϊνές ποδιές, καινούριο πίσω προφυλακτήρα με νέο διαχύτη, τεράστια αεροτομή και νέες ζάντες ενώ «τύλιξε» το αυτοκίνητο με αυτή την απόκοσμη σύνθεση με την τεχνική του wrapping.

Το μοντέλο έκανε στην συνέχεια την βόλτα του και επέστρεψε στο Κίεβο, πιθανώς με την Liberty Walk να δοκιμάζει εάν πράγματι η 650S χρειάζεται μόλις 3 δευτερόλεπτα για πετύχει τα 100 χλμ./ώρα από στάση.

home pro
ΜΟΤΟ