5. Volkswagen Polo GTI

    25.314 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η έκδοση GTI του νέου Polo, γυρίζει την πλάτη του στο downsizing και εφοδιάζεται με 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 200 ίππων. 

    Tο αποκλειστικά 5θυρο Polo GTI δείχνει άμεσα τη δυναμική της έκδοσης αυτής, που οφείλεται στις κλασσικές λεπτομέρειες όπως στην κόκκινη γραμμή στην κυψελωτή γρίλια εμπρός, ειδικής σχεδίασης προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, διπλή απόληξη της εξάτμισης και ζάντες 17 (προαιρετικά και 18) ιντσών. 

    Στο εσωτερικό του Polo GTI έχουν ενσωματωθεί όλες οι λεπτομέρειες της έκδοσης GTI όπως το καρό μοτίβο στα σπορ καθίσματα, οι κόκκινες ραφές, το flat bottom τιμόνι, οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες, και ο (έξτρα) ψηφιακός πίνακας οργάνων. Μαλακό υλικο σε μεγάλο τμήμα του ταμπλό έρχεται να ενισχύσει την αίσθηση ποιότητας.

    Το  VW Polo GTI διαθέτει τέσσερα προγράμματα οδήγησης (Normal, Sport, Eco, Comfort και Individual). Η προσεγμένη ποιότητα κύλισης και το αξιόλογο επίπεδο άνεσης από την ανάρτηση παραμένουν βασικά χαρακτηριστικά και σε αυτό το δυναμικό Polo, ωστόσο αποδεικνύεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό και ευχάριστο σε συνθήκες πίεσης.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
    citroen