3. Peugeot 208 GTi by Peugeot Sport

    25.274 Επισκέψεις στο άρθρο

    Η έκδοση GTi by Peugeot Sport του Peugeot 208 είναι ένα από τα καλύτερα μικρά GTi της αγοράς και εφοδιάζεται με 1,6 λίτρου υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 208 ίππων. 

    Αισθητικά η έκδοση αυτή μπορεί να επιλεχθεί και με μια ιδιαίτερη διχρωμία αμαξώματος, ενώ σε κάθε περίπτωση ξεχωρίζει από το δυναμικό της προφίλ που διαμορφώνεται από τα σπορ μαρσπιέ, τις απολήξεις των εξατμίσεων και τις μαύρες  18ιντσες ζάντες.

    Στο εσωτερικό του 208 GTi by Peugeot Sport η σπορ ατμόσφαιρα διαμορφώνεται από τις κόκκινες επενδύσεις, τα εντυπωσιακά μπάκετ καθίσματα με την πολύ καλή στήριξη και τα αλουμινένια πεντάλ, ενώ ο minimal διάκοσμος των απλών 208 έχει περάσει και εδώ αυτούσιος και ευχαριστεί.

    Στο δρόμο, το 208 GTi by Peugeot Sport  παρουσιάζει ανόθευτα σπορ χαρακτήρα, είτε κυνηγάς χρόνο είτε αναζητάς παιχνίδια. Η σφιχτή ανάρτηση τα κορυφαία ελαστικά ελαστικά της Michelin (Pilot Super Sport) και το διαφορικό τύπου Torsen στους εμπρός τροχούς, το καθιστούν ένα απόλυτο και πολύ γρήγορο αυτοκίνητο στο δρόμο. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    NEO TRAFIC
    moto