Μοντέλα και «αστέρες» γιορτάζουν τα 55 χρόνια της Mercedes-AMG

Μοντέλα και «αστέρες» γιορτάζουν τα 55 χρόνια της Mercedes-AMG

1.641 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2022)

Εμφανίζοντας μερικά από τα πιο διάσημά της μοντέλα σε ένα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Lewis Hamilton, η Mercedes ξεκίνησε μία νέα καμπάνια για να γιορτάσει τα 55 χρόνια του τμήματος AMG.

55 χρόνια Mercedes-AMG

Το 1967, οι μηχανικοί Hans Werner Aufrecht και Erhard Melcher ίδρυσαν μια εταιρεία που έμελλε να βάλει για πάντα το όνομά της ανάμεσα στις κορυφαίες μάρκες σπορ αυτοκινήτων επιδόσεων. Αυτή η εταιρεία είναι γνωστή σήμερα ως Mercedes-AMG και για να γιορτάσει τα 55 χρόνια ιστορίας της, εγκαινίασε μια νέα καμπάνια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

«Παρελαύνουν» τα αριστουργήματα της AMG

Η νέα καμπάνια επικεντρώνεται στο θέμα «55 years - changing the game» και όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό αφορά τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία εξελίχτηκε στο πέρασμα των χρόνων, κάτι που αποτυπώθηκε μέσω των μοντέλων που κατά καιρούς έχει κατασκευάσει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που στο βίντεο «παρελαύνουν» οι 300 SEL 6.9 AMG, 300 E 5.6 «The Hammer», CLK DTM και SLS AMG Electric Drive. Φυσικά το παρών δίνει και το τελευταίο αριστούργημα του τμήματος, η Mercedes-AMG One που μεταφέρει την υβριδική τεχνολογία κίνησης της Formula 1 από την πίστα στους δρόμους.

Με Hamilton και Coulthard

Όπως προαναφέραμε, ο Lewis Hamilton πρωταγωνιστεί στο βίντεο, όμως ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 δεν είναι ο μοναδικός πρεσβευτής της γερμανικής φίρμας. Πέραν του Βρετανού οδηγού την εμφάνισή τους κάνουν  ακόμα οι David Coulthard, Susie Wolff και Will.I.Am.  

Κλείνει τα 55 χρόνια η Mercedes-AMG.
- «Παρελαύνουν» κάποια από τα αριστουργήματα της AMG σε ένα εντυπωσιακό βίντεο.
- Μαζί τους και οι Hamilton, Coulthard, Susie Wolff και Will.I.Am.
Ποιο από τα μοντέλα της Mercedes-AMG θα ήθελες να έχεις στην κατοχή σου;

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
moto