Η Bugatti δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στην ιστορική Type 57 SC Atlantic ποστάροντας συνεχόμενα βίντεο.

Η νέα πιο ακριβή Bugatti; (+vids)

2.201 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2019)

Η Bugatti δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στην ιστορική Type 57 SC Atlantic ποστάροντας συνεχόμενα βίντεο. Θα μπορούσε να είναι μια εκστρατεία teaser που να έχει σχέση με το φημολογούμενο ακριβότερο αμάξι του κόσμου;

Η είδηση πως ο πρώην πρόεδρος της Volkswagen, Ferdinand Piëch έχει πληρώσει το ποσό των 16 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει την πιο ακριβή Bugatti, έχει κάνει την εμφάνισή της όμως μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε και διαψευστεί.
 
Παρόλα αυτά μια σειρά από βίντεο που έχει δημοσιεύσει στη σελίδα της στο Facebook η μάρκα, δείχνει ότι η πληροφορία μπορεί να ευσταθεί, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως το νέο μοντέλο μπορεί να συνδέεται με τη διάσημη Bugatti Type 57 SC Atlantic.
 
Το πρώτο κλιπ είναι αυτό που μπορείτε να δείτε παρακάτω και δείχνει το μοντέλο να περνάει από μία γέφυρα που καταρρέει.
 
 
Μια μέρα αργότερα, η Bugatti δημοσίευσε ένα άλλο σύντομο κλιπ, και αυτό επικεντρώθηκε στην ιστορία της Type 57 SC Atlantic με αριθμό πλαισίου 57473 και τα μόλις τέσσερα μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί.
 
 
Το πιο πρόσφατο βίντεο της εταιρείας έφερε και πάλι στο επίκεντρο την Type 57 SC Atlantic με αριθμό πλαισίου 57591.
 
 
Οι αναρτήσεις αυτές μόνο τυχαίες δεν μπορούν να είναι και έτσι έχουν φουντώσει τη φημολογία που τις θέλει να έχουν άμεση σχέση με το συγκεκριμένο μοντέλο. Προφανώς  τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο το σίγουρο είναι πως για να ανεβάζει τέτοια βίντεο η Bugatti στην επίσημη σελίδα της κάποιο λόγο θα έχει.  

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto