" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Οpel Αstra συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς, αφήνοντας πίσω στη δεύτερη θέση το Audi A4 και στην τρίτη το VW Passat.

H νίκη του Αstra ανεβάζει του εθνικούς τίτλους στους 13.

Για το 2016 ψηφίστηκε το Ευρωπαϊκό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

Nέα διάκριση για το Αstra

Διαβάστηκε από 3365 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/3/2017

Έχει κουραστεί το Οpel Astra να μαζεύει τίτλους. Ήρθε και νέα διάκριση, αυτή τη φορά μακριά από την Ευρώπη.

 
Στην πίστα Kyalami έγινε ο τελικός ανάμεσα στους 10 διεκδικητές του τίτλου «Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για την Ν. Αφρική με επιτροπή δέκα κορυφαίους δημοσιογράφους στον τομέα του αυτοκινητου.
Το Οpel Αstra συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς, αφήνοντας πίσω στη δεύτερη θέση το Audi A4 και στην τρίτη το VW Passat.
 
Η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε κυρίως από την οδηγική συμπεριφορά και την ποιότητα κρατήματος του Astra. O Ian Nicholls, πρόεδρος της General Motors Sub-Saharan Africa δήλωσε: «Σαν εταιρεία, η Opel ανέκαθεν βρίσκεται στο προσκήνιο της καινοτομίας, ανταποκρινόμενη σε νέες προκλήσεις και προσφέροντας μοναδικές λύσεις για τις αυτοκινητιστικές ανάγκες μιας ποικίλης βάσης πελατών».

H νίκη του Αstra ανεβάζει του εθνικούς τίτλους στους δεκατρεις, οι δώδεκα από τους οποίους προέρχονταν από την Ευρώπη. Άλλωστε, για το 2016 ψηφίστηκε το Ευρωπαϊκό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς». Έτσι, ο τίτλος στην Ν. Αφρική αποτέλεσε το πρώτο βραβείο για το μοντέλο αυτό έκτος της Γηραιάς Ηπείρου.