Νέα έκδοση Edition 2020 για A-Class, B-Class & CLA

18.284 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2020)

Η Mercedes-Benz λανσάρει τη νέα ειδική έκδοση Edition 2020 για τις A-Class, B-Class και CLA, εφοδιάζοντάς την με πολλά έξτρα «καλούδια» μεταξύ των οποίων σπορτίφ ανάρτηση και «αθλητικά» σχεδιαστικά στοιχεία.


Η γκάμα των κόμπακτ μοντέλων της γερμανικής premium φίρμας διευρύνεται με μία ειδική έκδοση, που ακούει στο όνομα Edition 2020, και είναι ήδη εμπορικά διαθέσιμη στην γερμανική αγορά. Πέντε είναι συνολικά τα μοντέλα που αποκτούν Edition 2020: οι A-Class, B-Class, CLA Coupé, CLA Shooting Brake και V-Class.

Στο αισθητικό σκέλος, οι Edition 2020 παίρνουν στοιχεία από την AMG Line και το πακέτο Night με προεξέχοντα στοιχεία τα αεροδυναμικά μαρσπιέ, την διαμαντέ γρίλια μπροστά, την πιο σφικτή και χαμηλή ανάρτηση, τα μαύρα γυαλιστερά πλαστικά, τις νίκελ λεπτομέρειες και πολλά ακόμα διακοσμητικά μέρη. Το εικαστικό παζλ συμπληρώνεται με τις 18άρες ζάντες της Mercedes-AMG και τα LED φώτα που υπόσχονται χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε συνδυασμό με έντονο και καθαρό φωτισμό τη νύχτα.

Στο εσωτερικό, το σκηνικό είναι hi-tech, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει στα πιο πρόσφατα μοντέλα της η εταιρεία. Το σύστημα infotainment MBUX με τις δύο μεγάλες οθόνες δεσπόζει ψηλά στο ταμπλό, ενώ το «παρών» δίνουν ενθέσεις αλουμινίου, μαλακά στην αφή υλικά και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με 65 αποχρώσεις. Το λογότυπο «Edition» κοσμεί τα πατάκια, ενώ η V-Class, περιλαμβάνει και άλλα διακοσμητικά στοιχεία επωφελούμενη του μεγαλύτερου αμαξώματος και κατ΄επέκταση της καμπίνας.

Η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη με όλα τα κινητήρια σύνολα των A-Class, B-Class, CLA Coupé, CLA Shooting Brake, συμπεριλαμβανομένων και των Plug-In υβριδικών εκδόσεων που λάνσαρε πρόσφατα η Mercedes-Benz. Αναφορικά με το κόστος της ειδικής έκδοσης, Edition 2020, αυτό ορίζεται στις 4.748 ευρώ έξτρα από την τιμή λιανικής για την γερμανική αγορά, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποια πληροφορία για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί στην Ελλάδα.

peugeot
skoda