Νέα φώτα και καλλωπισμός στη γέφυρα της Π. Ράλλη
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα φώτα και καλλωπισμός στη γέφυρα της Π. Ράλλη

1.852 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2022)

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του φωτισμού στην Γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη αντίστοιχα τα έργα και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Αττικής

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες

Την αισθητική μεταμόρφωση της Γέφυρας του Κηφισού στον ανισόπεδο κόμβο της Λεωφ. Πέτρου Ράλλη με την αναβάθμιση του φωτισμού της, ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Αττικής. Η συγκεκριμένη γέφυρα επιλέχθηκε πρώτη, καθώς σύμφωνα με σχετικές αναφορές της τροχαίας και της ασφάλειας έχουν κατ΄ επανάληψη παρατηρηθεί παραβατικές συμπεριφορές, συσσώρευση απορριμμάτων, αλλά και κατάληψη του χώρου κάτω από το φορέα της γέφυρας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα led φώτα και καλλωπισμός της γέφυρας

Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής καθάρισαν το χώρο κάτω από τη γέφυρα, απομάκρυναν τις αφίσες και έβαψαν τις κολώνες. Παράλληλα, φωτίστηκε επαρκώς ο χώρος με φωτιστικά συστήματα led, τα οποία σύμφωνα με την Περιφέρεια εξασφαλίζουν λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, καθώς η ισχύς τους είναι 40 kW, η οποία μπορεί να μειωθεί στα 20 kW, εφόσον υπάρξει ανάλογη ρύθμιση φωτεινότητας (dimming) στο 50%.

Η πρώτη από τις επτά συνολικά γέφυρες

Πρόκειται για την πρώτη γέφυρα εκ των επτά μεγάλων οδικών γεφυρών που αναμένεται  να φωτιστούν με υψηλής τεχνολογίας και χαμηλής κατανάλωσης φωτιστικά συστήματα  Led, μέσω αρχιτεκτονικής μελέτης φωτισμού, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής, με στόχο τον εξωραϊσμό των δημόσιων χώρων που σχηματίζονται κάτω από το τεχνικό τμήμα των γεφυρών και τη διατήρηση τους σε καλή κατάσταση.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN