Νέες διακρίσεις Peugeot 508 & e-Legend

8.999 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2019)

Η Peugeot απέσπασε δύο βραβεία στο 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου που έλαβε χώρα στις 29 Ιανουαρίου 2019 στο Μέγαρο των Απομάχων (Hôtel des Invalides) στο Παρίσι. Δείτε τους τομείς στους οποίους διακρίθηκαν τα δύο μοντέλα.

Το νέο Peugeot 508 κέρδισε το βραβείο «Grand Prix» ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο της χρονιάς και το Peugeot e-Legend απέσπασε το βραβείο «Grand Prix» ως το πιο όμορφο concept της χρονιάς. Τα δύο βραβεία παρέλαβαν ο Jean Philippe Imparato, Διευθύνων Σύμβουλος της γαλλικής μάρκας, και ο Gilles Vidal, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της φίρμας.
 
 
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των ανθρώπων της εταιρείας, από τον Οκτώβριο του 2018 που λαναρίστηκε η ριζικά αλλαγμένη μπερλίνα της Peugeot, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη. Από την άλλη, το πρωτότυπο Peugeot e-Legend ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες της μάρκας που το καθιστούν ως ένα 100% αυτόνομο, ηλεκτρικό όχημα με πλήρη συνδεσιμότητα και μέγιστη δυνατότητα προσωποποίησης.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως το εμπορικό ντεμπούτο του νέου 508 στη χώρα μας αναμένεται μέσα στον μήνα Φεβρουάριο, ενώ το πρωτότυπο e-Legend αποτελεί τη ρετρό πρόταση της γαλλικής μάρκας για κάποιο μελλοντικό μοντέλο, που αντλεί έμπνευση από το παλαιότερο 504 Coupe.

Toyota
moto