2 φωτογραφίες »

Nέες teaser εικόνες του επερχόμενου Skoda Kushaq

4.135 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2021)

Πιο off-road χαρακτηριστικά από ό,τι αναμενόταν θα έχει, όπως φανερώνουν τα νέα επίσημα σκίτσα που αποκάλυψε η Skoda, το νέο crossover της εταιρείας.


Νέες εικόνες teaser για τον ερχομό του νέου της crossover που θα έχει την ονομασία Kushaq έδωσε στην δημοσιότητα η Skoda. Το νέο μοντέλο θα κάνει ντεμπούτο περίπου σε έναν μήνα και ουσιαστικά θα αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Vision IN concept που παρουσιάστηκε έναν χρόνο πριν.

To νέο crossover/SUV της Skoda θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB-A0- του Volkswagen Group και θα υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της φίρμας που αποτελείται από μια αρκετά μεγάλη γρίλια και λεπτά φωτιστικά σώματα στα δύο άκρα του προβόλου, ελαφρώς επικλινή οροφή και πίσω μέρος που θα μοιάζει αρκετά με τα άλλα SUV των Τσέχων. Τα νέα σκίτσα δείχνουν επίσης πως το SUV θα έχει αρκετά σκληραγωγημένη εμφάνιση, αφού στον πρόβολο και στο πίσω μέρος είναι τοποθετημένα μεγάλα μαρσπιέ ενώ στο πλάι βλέπουμε αρκετά πλαστικά προστατευτικά.

Το μεταξόνιο του Kushaq θα είναι 2.651 χιλιοστά και θα προσφέρει χώρους για 5 επιβάτες ενώ ταυτόχρονα έχει μεγάλο χώρο αποσκευών. Εικόνα από το εσωτερικό δεν έχει αποκαλυφθεί, ωστόσο έχει γίνει γνωστό πως το σύστημα infotainment θα υποστηρίζεται από μια οθόνη αφής που θα τοποθετείται στο κέντρο του ταμπλό.

Το SUV θα τροφοδοτείται από δύο υπερτροφοδοτούμενους βενζινοκινητήρες 1,0 και 1,5 λίτρων με ισχύ έως 150 ίππους. Η κίνηση θα στέλνεται αποκλειστικά στους μπροστά τροχούς ή μέσω ενός 7τάχυτου DSG κιβωτίου ή ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων ή μιας αυτόματης μετάδοσης με 6 σχέσεις.

Το Kushaq απευθύνεται αυστηρά στην αγορά της Ινδίας και θα έχει παρόμοιο προφίλ τόσο με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πέρυσι όσο και με το Kamiq.
 

NEO TRAFIC
moto