Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νεκρός άνδρας στην Κεφαλλονιά που έπεσε με το ΙΧ στο λιμάνι

Νεκρός άνδρας στην Κεφαλλονιά που έπεσε με το ΙΧ στο λιμάνι

1.883 Επισκέψεις στο άρθρο (29/8/2022)

Νεκρός ανασύρθηκε ένας 37χρονος από το αυτοκίνητο του, με το οποίο έπεσε στο λιμάνι του Αργοστολίου στην Κεφαλλονιά.

autotriti team

«Βουτιά» θανάτου

Τραγωδία με θύμα έναν νέο άνδρα, ηλικίας 37 ετών έλαβε χώρα στην Κεφαλονιά το πρωί της Δευτέρας (29/8) και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Αργοστολίου, στο σημείο όπου «δένουν» τα φέρι μποτ που έρχονται από το Ληξούρι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγάλη η κινητοποίηση

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης από το νησί του Ιονίου, το αυτοκίνητο ενώ ήταν σταματημένο ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα. Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση με τις δυνάμεις του Λιμενικού, της πυροσβεστικής αλλά και με τη συμβολή ιδιωτών δυτών, να στήνεται επιχείρηση για τον εντοπισμό και την ανάσυρση του οδηγού.

Νεκρός ο 37χρονος οδηγός

Ωστόσο ο 37χρονος οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και λίγο αργότερα όταν διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πιθανό το σενάριο της αυτοχειρίας

Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα ήταν σταθμευμένο για μικρό διάστημα και ξαφνικά πήρε φόρα και έπεσε στη θάλασσα. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αυτοχειρίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
sport master