Η γοητεία των cabrio έγκειται στην αίσθηση ελευθερίας και ξεγνοιασιάς, που προσφέρει η οδήγηση με… ταβάνι τον ουρανό, όπως στο νέο Audi A3 Cabriolet.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η γοητεία των cabrio έγκειται στην αίσθηση ελευθερίας και ξεγνοιασιάς, που προσφέρει η οδήγηση με… ταβάνι τον ουρανό, όπως στο νέο Audi A3 Cabriolet.

Δοκιμή: Νέο Audi A3 Cabriolet 1,4 TFSI 125 PS

32.374 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2014)

Το Audi A3 Cabrio λανσάρεται στην πιο “ανοιχτόκαρδη” εποχή του χρόνου, με κινητήρα 1,4 λτ. turbo 125 PS, ενώ δηλώνει παρούσα η στιβαρότητα της κατασκευής του και η εξαιρετική του οδική συμπεριφορά.

Στα γρήγορα: 
• Κοστίζει 27.940 ¤
• Είναι 1,4 τούρμπο με 125 PS
• Καίει 5,3 λτ./100 χλμ.
• Πληρώνει 136,4 ¤ τέλη
Ποιότητα κατασκευής, Εικόνα και στιβαρότητα αμαξώματος, Κινητήρας, Aνεση, Οδική συμπεριφορά  
Ορατότητα προς τα πίσω (με κλειστή οροφή), Πρόσβαση στο πίσω κάθισμα
Η γοητεία των cabrio έγκειται στην αίσθηση ελευθερίας και ξεγνοιασιάς, που προσφέρει η οδήγηση με… ταβάνι τον ουρανό. Είναι μοντέλα, που μιλούν κατΆευθείαν στο συναίσθημα και αν το δεχτούμε αυτό, το νέο Audi A3 Cabriolet βάζει γκολ από τα αποδυτήρια. Διατηρώντας τη εκλεπτυσμένη σχεδιαστική φιλοσοφία της νέας γενιάς του A3, το νέο premium μικρομεσαίο Cabriolet της Audi έρχεται με περισσότερο δυναμισμό σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του. 
Μεγαλύτερο & ελαφρύτερο
Με μήκος 4,42 μ. και πλάτος 1,79 μ., το νέο Α3 Cabrio μεγάλωσε σε διαστάσεις σε σχέση με το προηγούμενο. To καλύτερο είναι πως πήρε… πόντους εκεί που ακριβώς χρειαζόταν: Πίσω. Είναι γεγονός πως το προηγούμενο A3 Cabrio (το πρώτο Α3 Cabrio ήρθε με το 2ης γενιάς μοντέλο) έδειχνε… κάπως στο πίσω μέρος. Το νέο έχει μακρύνει όσο χρειάζεται για να αποκτήσει πιο σεντάν αναλογίες και μαζί με αυτές καυτά καπούλια και σωστές διαστάσεις συνολικά. Παράλληλα η μείωση του ύψους κατά 15 χλστ. σε συνδυασμό με την δεδομένη δυναμική όψη του Α3 και τα LED φώτα ολοκληρώνουν την γοητευτική φιγούρα του νέου A3 Cabriolet.Παρά την αύξηση των διαστάσεων και τις σοβαρές ενισχύσεις, που έχει δεχθεί προφανώς το αμάξωμα σε καίρια σημεία του, το νέο A3 Cabrio είναι ελαφρύτερο κατά 50 κιλά από το προηγούμενο. Αυτό οφείλεται, τόσο στη πολυδιαφημισμένη πλατφόρμα MQB του ομίλου VW, όσο και στην εκτενή χρήση αλουμινίου στο αμάξωμα  (καπό κινητήρα, μηχανικά μέρη, οροφή κτλ.).
Με 27.940 ευρώ και χωρίς ανταγωνισμό 
Θέμα ανταγωνισμού για το A3 Cabrio προς το παρόν δε τίθεται, αφού είναι το μοναδικό premium μικρομεσαίο cabrio. Παρά το διάχυτο premium χαρακτήρα του, ακόμα και στη βασική του έκδοση, η τιμή του νέου A3 Cabriolet (27.940 ευρώ με απόσυρση) είναι λογική. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος στην έκδοση Attraction Plus (βασική) και δεν παρουσιάζει ελλείψεις τόσο όσον αφορά στην άνεση, όσο και στην ασφάλεια.

Εξαιρετική είναι η ποιότητα της βασικής υφασμάτινης οροφής. Προαιρετικά είναι διαθέσιμη και μια premium οροφή με ακόμη καλύτερα χαρακτηριστικά.

Εξαιρετική είναι η ποιότητα της βασικής υφασμάτινης οροφής. Προαιρετικά είναι διαθέσιμη και μια premium οροφή με ακόμη καλύτερα χαρακτηριστικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw