3 φωτογραφίες »

Η εταιρεία του προσφέρει το μοναδικό Vesuvius γκρι χρώμα.

Nέο Audi RS4 Avant Bronze Edition

3.713 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2020)

Η Αudi ετοίμασε μια Bronze Εdition έκδοση για το RS4 Avant προσφέροντάς του αναβαθμισμένη εμφάνιση -εντός και εκτός- αλλά και νέο ήχο.


Mια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία Βronze Edition προσφέρει η Audi στο ολοκαίνουριο RS4 Avant για μόνο 25 αυτοκίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η εταιρεία του προσφέρει το μοναδικό Vesuvius γκρι χρώμα σε συνδυασμό με μαύρο φινίρισμα σε πολλά σημεία του αμαξώματος όπως στην γρίλια, τα πλαίσια γύρω από τους αεραγωγούς, στις ράγες, στις θήκες των καθρεπτών και αλλού. Νέες είναι οι 20άρες ζάντες ενώ το νέο σύστημα εξάτμισης, εκτός από το ότι λαμβάνει τώρα μαύρες oval απολήξεις, προσφέρει επίσης νέο ήχο στον twin-turbo V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων. Η καμπίνα λαμβάνει με την σειρά της καθίσματα, τιμόνι, υποβραχιόνιο και επιλογέα ταχυτήτων από μαύρο Νappa δέρμα με μπρούτζινες λεπτομέρειες.

Αλλαγές κάτω από το καπό δεν υπάρχουν, κάτι που σημαίνει πως στο μηχανοστάσιο βρίσκεται και πάλι το εργοστασιακό μοτέρ με απόδοση 450 άλογα και 600 Nm ροπής που δίνει την δυνατότητα στο RS4 Avant να κάνει το 0-100 σε 4,1 δευτερόλεπτα μέσω ενός 8τάχυτο αυτόματο κιβωτίου.

Η τιμή του RS4 Avant στην έκδοση αυτή είναι λίγο πάνω από τις 90.000 ευρώ καθώς προσφέρεται και με πολύ πλούσιο εξοπλισμό που περιλαμβάνει τα πακέτα Comfort και Sound, κάμερα 360 μοιρών, σύστημα ήχου Bang & Olufsen με 19 ηχεία, Μatrix LED φώτα, 10,1 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment και πολλά άλλα.
 

SPRING SEAT
citroen