• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στόχος των ανθρώπων της Toyota με το λανσάρισμα των Bi-Τone Εdition είναι να τονώσουν περαιτέρω την εμπορική παρουσία του Auris στην απαιτητική κατηγορία των μικρομεσαίων οχημάτων.

Το ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα της σπέσιαλ έκδοσης Bi-Τone Edition των Toyota Auris Hatchback και Touring Sport, έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα.

Το δημοφιλές ιαπωνικό μοντέλο θα διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις, τις Pearl White, Tokyo Red και Granite Grey, με τη μορφή του οχήματος να διανθίζεται με μαύρες πινελιές.

Η σπέσιαλ αυτή έκδοση ξεχωρίζει και μέσω των τροχών των 17 ιντσών, αλλά και από τη μαύρη απόχρωση της οροφής, των καθρεπτών, της κεραίας και της αεροτομής.

Νέο Auris Bi-Tone Edition

Διαβάστηκε από 3837 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/4/2017

Η Toyota θέλει να δώσει μια ώθηση στην ευρωπαϊκή εμπορική παρουσία του Auris και για αυτό λανσάρει τη σπέσιαλ δίχρωμη έκδοση Bi-Tone Edition, τόσο στη Hatchback όσο και στη Touring Sport εκδοχή του.

 
Το ευρωπαϊκό εμπορικό λανσάρισμα της σπέσιαλ έκδοσης Bi-Τone Edition των Toyota Auris Hatchback & Touring Sport, έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα. Όλη η ιστορία είναι πως το δημοφιλές ιαπωνικό μοντέλο θα διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις, τις Pearl White, Tokyo Red και Granite Grey, με τη μορφή του οχήματος να διανθίζεται με μαύρες πινελιές.
 
Στόχος των ανθρώπων της Toyota με το λανσάρισμα των Bi-Τone Εdition είναι να τονώσουν περαιτέρω την εμπορική παρουσία του Auris στην απαιτητική κατηγορία των μικρομεσαίων οχημάτων. Η σπέσιαλ αυτή έκδοση ξεχωρίζει και μέσω των τροχών των 17 ιντσών, αλλά και από τη μαύρη απόχρωση της οροφής, των καθρεπτών, της κεραίας και της αεροτομής.
   
Μαύρη φυσικά είναι και η γρίλια της μάσκας, ενώ η έκδοση Touring Sport προσθέτει στο μαύρο μείγμα και τις σχετικές ράγες οροφής. Αμφότερες οι εκδόσεις μπορούν να αποκτήσουν προαιρετικά και μαύρα μαρσπιέ. Στάνταρ είναι το σύστημα ασφάλειας Toyota Safety Sense, που περιλαμβάνει τις τεχνολογίες Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA), Automatic High Beam (AHB) και Road Sign Assist (RSA).

 
  • Πειραιωτης

    Η διχρωμια στο tokyo red ειναι η πλεον πετυχημενη και εντονη που το κανει και ευχαριστο σαν εικονα μαζι με της αλουμινενιες ζαντες που ειναι ομορφης σχεδιασης . Πετυχημενη συνολικα η μικρη οπτικη ανανεωση του δινει αλλο τονο.

      5