Οι κίτρινες δαγκάνες όπως και οι λεπτομέρειες σε προφυλακτήρα και μαρσπιέ στο ίδιο χρώμα τραβούν τα βλέμματα.

Τα πίσω φωτιστικά σώματα δεν αποτελούν έκπληξη, αφού είχαν κυκλοφορήσει εικόνες που τα παρουσίαζαν πολύ κοντά σε αυτή την μορφή.

Τα φωτιστικά σώματα στο μπροστινό μέρος με LED και οι μεγάλοι αεραγωγοί κάνουν πιο επιθετική την πρόσοψη του Civic.

Οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης, τοποθετημένες στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα, δίνουν πιο σπορ χαρακτήρα.

Νέο Honda Civic

4.956 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/3/2016

Η Honda παρουσίασε το πρωτότυπο Civic hatchback, λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

 
Δείχνοντας πανομοιότυπο με το concept που είχε παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, νωρίτερα αυτό το μήνα, αποτελεί μια πρώτη ιδέα, για το μοντέλο παραγωγής που θα αποκαλυφθεί αργότερα μέσα στο 2016.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές πληροφορίες για το μοντέλο, αλλά αναμένεται να ακολουθήσει τα χνάρια του Civic σεντάν με τον ανανεωμένο προφυλακτήρα με LED φώτα ημέρας. Οι σχεδιαστές έχουν βάλει την πινελιά τους με πιο φουσκωμένα φτερά, διπλή απόληξη τοποθετημένη στο κέντρο και δυο σπόιλερ τοποθετημένα στο πορτμπαγκάζ.


Οι Ιάπωνες κρατάνε καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους και επιβεβαιώνουν μόνο ότι η πλατφόρμα που θα αποτελέσει την βάση για το hatchback, θα είναι δάνειο από το σεντάν. 

Την κινητήρια δύναμη για το Civic θα αποτελέσει ο 1.500άρης τετρακύλινδρος κινητήρας με απόδοση 174 αλόγων και ροπή 260 Nm. Το σχέδιο είναι να συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, είτε με αυτόματο.

Μήπως σας θυμίζει το Subaru Impreza WRX STi Hatchback, με την πρώτη ματιά;