3 φωτογραφίες »

Το εμπορικό του λανσάρισμα θα γίνει στις αρχές του 2021.

Νέο Nissan Magnite

7.641 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2020)

Η Νissan ξέρει πως για να αντλήσει περισσότερα έσοδα θα πρέπει να επενδύσει στην κατηγορία των SUV και το νέο Magnite υπηρετεί αυτή ακριβώς την τακτική.


Έτοιμο να μπει σε παραγωγή είναι το Magnite, το μικρότερο SUV που έχει κατασκευάσει ποτέ η Nissan παγκοσμίως. Το όνομά του είναι ένας συνδυασμός των λέξεων «magnetic» που χαρακτηρίζει την εξωτερική του εμφάνιση και «ignite» που σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για την Nissan. To αυτοκίνητο στις εικόνες είναι σε μορφή concept αλλά η μάρκα έχει ήδη γνωστοποιήσει πως η έκδοση παραγωγής θα ακολουθήσει σύντομα χωρίς σημαντικές αλλαγές.

«Το Nissan Magnite είναι ένα βήμα προς τα εμπρός στο SUV DNA της Nissan. Με την τεχνολογία αιχμής που φέρει πάνω του θα προσφέρει κάτι διαφορετικό στην κατηγορία του. Με μήκος κάτω από τα 4 μέτρα, είμαστε σίγουροι ότι το Nissan Magnite θα επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των B-SUV», δήλωσε ο Rakesh Srivastava, Διευθύνων Σύμβουλος της Nissan στην Ινδία, όπου και πρόκειται το μοντέλο να προσφερθεί, τουλάχιστον αρχικά.

Το εσωτερικό Magnite δεν αποκαλύφθηκε, αλλά η Nissan λέει ότι θα είναι ένα από τα πιο άνετα μοντέλα της κατηγορίας του. Η εταιρεία αναφέρει πως στο εξοπλισμό περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων οθόνη αφής 8,0 ιντσών, κάμερα 360 μοιρών και cruise control.

Το εμπορικό του λανσάρισμα θα γίνει στις αρχές του 2021, έχοντας κάτω από το καπό είτε έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,0 λίτρου με ισχύ 72 άλογα είτε έναν 1.000άρη turbo κινητήρα απόδοσης 95 ίππων.
 

peugeot
NISSAN