Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Νέο SUV ανάμεσα στα HR-V και CR-V ετοιμάζει η Honda
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο SUV ανάμεσα στα HR-V και CR-V ετοιμάζει η Honda

1.918 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2021)

Έντονη φημολογία πως η Honda θα γεμίσει ακόμα περισσότερο την γκάμα των SUV της μοντέλων με ένα νέο αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί ανάμεσα από τα HR-V και CR-V έχει φουντώσει το τελευταία διάστημα.

Ντεμπούτο το Σεπτέμβρη του 2022

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα νέο SUV αναμένεται να παρουσιάσει το προσεχές διάστημα η Honda, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιαπωνικά Μέσα ενημέρωσης. Σε πρώτη φάση θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία, αλλά στη συνέχεια δεν αποκλείεται να ανοίξει τους ορίζοντές του και σε άλλα μέρη του κόσμου, μέσα στα οποία βρίσκεται και η Ευρώπη.
 

Στην πλατφόρμα του νέου Civic

Όπως λοιπόν λέγεται, η Honda θα παρουσιάσει το τρίτο της SUV τον Σεπτέμβριο του 2022. Το αυτοκίνητο θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική του νέου Civic και έχει σχεδιαστεί για να τοποθετηθεί ανάμεσα στο HR-V και το μεγαλύτερο CR-V, το οποίο αναμένεται παράλληλα να μπει στη νέα του γενιά από το νέο έτος. Μάλιστα τα ξένα Μέσα υποστηρίζουν πως οι διαστάσεις του θα είναι περίπου, 4.500 χιλιοστά μήκος, πλάτος 1.800 χιλιοστά και ύψος 1.625 χιλιοστά.
 

Διαθέσιμο και με το υβριδικό σύστημα e:HEV

Στα μηχανικά σύνολα ένα τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ βενζίνης 1,5 λίτρων, αλλά και το υβριδικό σύστημα e:HEV της εταιρείας συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσουν την γκάμα των κινητήριων συνόλων.
 

Εσωτερικό ανάλογο με του HR-V

Αναφορικά με το εξωτερικό μέρος το μόνο που υπογραμμίζεται είναι πως το νέο SUV της Honda θα συνδυάζει χαρακτηριστικά από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της μάρκας, ενώ το εσωτερικό του θα έχει συνάφεια με αυτό που βρίσκουμε στο νέο HR-V.

Μεγαλώνει την SUV γκάμα της η Honda.
-Ετοιμάζεται νέο SUV ανάμεσα στα HR-V και CR-V.
-Στην πλατφόρμα του νέου Civic.
-Εσωτερικό ανάλογο με του νέου HR-V.
-Το Σεπτέμβρη του 2022 στην Ιαπωνία το ντεμπούτο του.
Θα το ήθελες απαραίτητα και στην Ευρώπη ή δεν το χρειάζεται στα μέρη μας η Honda;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: