Νέο Hyundai Sonata Ν Line Night Edition: Ωδή στο μαύρο
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Hyundai Sonata Ν Line Night Edition: Ωδή στο μαύρο

11.924 Επισκέψεις στο άρθρο (13/10/2021)

Μια νέα έκδοση λανσάρει η Ηyundai για το Sonata Ν Line με σκοπό να του δώσει περισσότερο χαρακτήρα, ξεχωριστή εμφάνιση και, σε δεύτερο βαθμό, ώθηση σε πωλήσεις.

Μια ειδική έκδοση με όνομα «Night Edition» λανσάρει η Hyundai για το νέο Sonata Ν Line που έκανε ντεμπούτο πριν από περίπου ένα χρόνο, δίνοντας στο αυτοκίνητο μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση, δίνοντας έμφαση στο μαύρο χρώμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σε δύο χρώματα και με έμφαση στο μαύρο

Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε μόνο δύο χρώματα, Phantom Black και Quartz White, αλλά εξοπλίζεται επίσης με εμβλήματα από σκούρο χρώμιο, ματ μαύρες θήκες καθρεπτών και χερούλια, ματ μαύρες 19άρες ζάντες αλουμινίου με καπάκια από ανθρακόνημα και κόκκινες δαγκάνες φρένων με ανθρακονημάτινη πίσω αεροτομή.

Hi-tech αλλά χωρίς αλλαγές η καμπίνα

Η Hyundai δεν ανακοίνωσε αναβαθμίσεις για τον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου, ωστόσο έτσι και αλλιώς, η καμπίνα του Sonata N Line εξοπλίζεται με δερμάτινο τιμόνι και θερμαινόμενα σπορ καθίσματα με μικροίνες, σύστημα ήχου Bose με 12 ηχεία, ασύρματο φορτιστή αλλά και μια οθόνη 10,25 ιντσών με σύστημα πλοήγησης GPS.

Με 294 άλογα από μοτέρ 2,5 λίτρων

Αφού η έκδοση περιλαμβάνει μόνο αισθητικές επεμβάσεις, κάτω από το καπό θα συνεχίσει να βρίσκεται ο υπερτροφοδοτούμενος 2,5 λίτρων κινητήρας με ισχύ 294 άλογα και 422 Nm ροπής που συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει την κίνηση στους μπροστινούς τροχούς.

Προλάβετε!

Η παραγωγή της Νight Edition θα περιοριστεί στα 1.000 αυτοκίνητα με τις τιμές να ξεκινούν από τις 34.750 δολάρια (30.000 ευρώ). Το αυτοκίνητο αφορά μόνο την αγορά των ΗΠΑ.

Δεν περνά απαρατήρητο!
- Σε δύο χρώματα και με έμφαση στο μαύρο
- Hi-tech αλλά χωρίς αλλαγές η καμπίνα
- Με 294 άλογα από μοτέρ 2,5 λίτρων
Eσύ θα το επέλεγες σε σύγκριση με άλλα γερμανικά σεντάν; Σου αρέσει η εμφάνισή του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto