Νέο Toyota C-HR: Αναβάθμιση σε όλα & 1η φορά Plug-in Hybrid
20 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Toyota C-HR: Αναβάθμιση σε όλα & 1η φορά Plug-in Hybrid

98.888 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2023)

Έχει εμφάνιση σαν concept car, νέα ισχυρότερα υβριδικά σύνολα και έκδοση plug-in, περισσότερα συστήματα ασφαλείας και υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Ιδού το νέο Toyota C-HR, το οποίο γνωρίσαμε από κοντά στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Επίσημη παρουσίαση για το νέο Toyota C-HR

Το C-HR (από τις λέξεις Coupe- High Rider) είναι ένα μοντέλο αναφοράς για την Toyota στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια γιατί της άλλαξε την εικόνα προς τα έξω και ήταν το πρώτο που προμήνυε το τι θα ακολουθήσει. H coupe σχεδίασή του ήταν ο σημαντικότερος λόγος αγοράς για τους περισσότερους αγοραστές σύμφωνα με τις έρευνες και η πρώτη εφαρμογή για τη νέα πανέμορφη σχεδιαστική γλώσσα που ακολούθησε, η πλατφόρμα TNGA που εγκαινίασε έδειξε ότι τα μοντέλα που θα ακολουθούσαν θα είναι οδηγοκεντρικά, το «ΟΧΙ» που έριξε στο diesel -αν θυμάστε σε μια εποχή που το diesel βάσταγε ακόμη- έδειχνε την προσήλωση της ιαπωνικής μάρκας στα υβριδικά.



Σήμερα, λοιπόν, η επιτυχία αυτή έρχεται να συνεχιστεί με τη νέα γενιά του Toyota C-HR. Βρεθήκαμε στο Αμβούργο της Γερμανίας για να δούμε, να αγγίξουμε, αλλά και για να μάθουμε τα μυστικά του ολοκαίνουργιου, 2ης γενιάς, Toyota C-HR, το οποίο θα αφορά πλέον μόνο την ευρωπαϊκή και αυστραλιανή αγορά.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
KIA