" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην έκθεση του Σικάγο κάνει ντεμπούτο το Toyota RAV4 Adventure, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στις ΗΠΑ τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Aπευθύνεται σε πιο περιπετειώδεις οδηγούς, τόσο με την εμφάνισή του, όσο και με την αυξημένη του απόσταση από το έδαφος.

Στο εσωτερικό υπάρχει αποκλειστικός διάκοσμος, με μαρσπιέ και 4 εποχών πατάκια με το λογότυπο «Adventure».

Νέο Toyota RAV4 Adventure

Διαβάστηκε από 8243 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 9/2/2017

Η Toyota παρουσιάζει στο Σικάγο μια πιο «άγρια» έκδοση του RAV4, με πιο σκληροτράχηλο ύφος και αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Ας γνωρίσουμε το νέο Toyota RAV4 Adventure.

 
Στην έκθεση του Σικάγο κάνει ντεμπούτο το Toyota RAV4 Adventure, το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στις ΗΠΑ τον προσεχή Σεπτέμβριο. Όπως λέει και το όνομα της έκδοσης, απευθύνεται σε πιο περιπετειώδεις οδηγούς, τόσο με την εμφάνισή του, όσο και με την αυξημένη του απόσταση από το έδαφος.
 
Θα διατίθεται σε προσθιοκίνητη έκδοση με αυτόματο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, αλλά και σε τετρακίνητη με Dynamic Torque Control για τον έλεγχο της ροπής. Εξοπλίζεται με το πακέτο Tow Prep Package και διαθέτει αναβαθμισμένο ψυγείο και επιπρόσθετη ψύξη των λαδιών του κινητήρα και του κιβωτίου. Στάνταρ είναι και τα συστήματα ασφάλειας Trailer Sway Control (TSC), Hill-Start Assist Control (HAC) και TSS-P.
   
Ανάμεσα στις αισθητικές αλλαγές του RAV4 Adventure ξεχωρίζουν τα τονισμένα τόξα των θόλων και οι μαύρες πεντάκτινες ζάντες των 18 ιντσών, που φορούν ελαστικά διάστασης 235/55R18. Το παρόν δίνουν οι προστατευτικές ποδιές και οι ράγες οροφής, ενώ έχει μπει μαύρη στεφάνη στα εμπρός φανάρια.
 
Το ιδιαίτερο του πράγματος τονίζουν τα σηματάκια «Adventure», ενώ στην παλέτα των χρωμάτων βρίσκονται τα Black, Magnetic Gray Metallic, Silver Sky Metallic, Super White, αλλά και μία νέα απόχρωση, η εικονιζόμενη Ruby Flare Pearl. Στο εσωτερικό υπάρχει αποκλειστικός διάκοσμος, με μαρσπιέ και 4 εποχών πατάκια με το λογότυπο «Adventure». Το ίδιο και στο χώρο αποσκευών, όπου υπάρχει υποδοχή 120V.