3 φωτογραφίες »

H Continental GT.

Νέο αεροδυναμικό πακέτο της Bentley

2.324 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2020)

Ένα νέο ανθρακονημάτινο αεροδυναμικό εξωτερικό πακέτο το οποίο προσθέτει περισσότερο σπορτίφ στυλ και μπορεί να τοποθετηθεί είτε στην Continental GT είτε στην Bentayga παρουσίασε η Bentley.


Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η εταιρεία το πακέτο αυτό μπορεί να τοποθετηθεί και εξαρχής στα αυτοκίνητα, ανεβάζοντας βεβαίως το κόστος απόκτησης κατά περίπου 9.600 ευρώ στην Continental GT και 19.200 ευρώ περίπου στην Bentayga.
 
Το νέο πακέτο σχεδιάστηκε από την ομάδα μηχανικών που είναι υπεύθυνη για την σπορ ειδική έκδοση του Pikes Peak της Continental GT και περιλαμβάνει ένα πιο μεγάλο σπλίτερ από ίνες άνθρακα, ευρύτερες πλευρικές ποδιές και ένα μεγαλύτερο διαχύτη, σε σύγκριση με τα βασικά μοντέλα των Continental GT και Bentayga.
 
Αμφότερα έχουν νέα αεροτομή, με το κουπέ να λαμβάνει ένα μικρό χείλος στην πίσω πόρτα, ενώ το SUV κερδίζει μία μεγαλύτερη αεροτομή που φιγουράρει στο πίσω μέρος της οροφής και ενσωματώνεται πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Διαθέσιμη ως επιλογή είναι και τα καπάκια των καθρεπτών που ακολουθούν το ίδιο φινίρισμα από ανθρακονήματα.
 
Σύμφωνα με τη μάρκα, όλα τα νέα χαρακτηριστικά έχουν δοκιμαστεί σε αποστάσεις 100.000 χιλιομέτρων και αναφέρει πως όλα δένουν αρμονικά πάνω στα αυτοκίνητα. Παράλληλα έχουν τεσταριστεί και σε αεροδυναμική σήραγγα, αλλά και σε συνθήκες πίστας, για να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο χειρισμό και τη σταθερότητα του αυτοκινήτου.  
 
Το πακέτο είναι διαθέσιμο προς παραγγελία στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και οι παραδόσεις αναμένονται μόλις επιστρέψει η χώρα σε κανονικούς ρυθμούς, λόγω των περιορισμών που υπήρχαν από την πανδημία.
 

PEUGEOT NEW EVANS
4green