Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Νέο «antivirus» φίλτρο καμπίνας Honda κατά των ιών
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο «antivirus» φίλτρο καμπίνας Honda κατά των ιών

1.413 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2021)

Η Honda έφερε στην παραγωγή νέα, καινοτόμα φίλτρα αέρα καμπίνας κατά των ιών, αλλά και για την προστασία από τον Covid. Τα συγκεκριμένα φίλτρα υπόσχονται τεράστια αποτελεσματικότητα στο να «παγιδεύουν» μικρόβια, βακτήρια, αλλεργιογόνα ακόμα και ιούς, αρκετά επιβλαβείς για την υγεία του ανθρώπινου οργανισμού.

Αμυντικό τοίχος απέναντι στον Covid

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το νέο «antivirus» φίλτρο καμπίνας αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την μεγάλη γερμανική εταιρία, Freudenberg, παγκοσμίως γνωστή για τις τεχνολογικές της καινοτομίες, προσφέροντας μία εναλλακτική επιλογή στον κατάλογο των έξτρα αξεσουάρ της Honda. Η επιλογή ενός τέτοιου φίλτρου φαίνεται αρκετά χρήσιμη, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή, όπου λέξεις όπως «ιός» και «πανδημία» είναι στο καθημερινό μας λεξιλόγιο. Μάλιστα, το τμήμα της Honda Ευρώπης διατείνεται πως το καινούργιο φίλτρο της μειώνει τις πιθανότητες μετάδοσης της πανδημίας SARS-Cov-2.
 

4 στρώσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια

Η καινοτομία της ιαπωνικής εταιρίας παρέχει μεγαλύτερα επίπεδα παθητικής ασφάλειας στους επιβάτες του αυτοκινήτου, μειώνοντας την συγκέντρωση των ιικών αερολυμάτων, της επιδημιολογικής ορολογίας που ακούγεται πολύ συχνά τελευταία. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω τεσσάρων διαφορετικών στρώσεων, με την πρώτη να προσφέρει ένα τοίχος προστασίας απέναντι στους ιούς και στα αλλεργιογόνα, ενώ αμέσως μετά υπάρχει ένα επίπεδο από ενεργό άνθρακα. Ύστερα ακολουθεί το βασικό φίλτρο αέρα και ένα ηλεκτρικά φορτισμένο στρώμα για 100% καθαρό αέρα. Το παραπάνω σύνολο των στρώσεων-επίπεδων, καταφέρνει να εγκλωβίζει και να εμποδίζει τις διάφορες επιβλαβές ουσίες του εξωτερικού περιβάλλοντος να εισέλθουν στο εσωτερικό της καμπίνας.
 

Η καλύτερη λύση για την ποιότητα αέρα

Η Honda σε δηλώσεις της αναφέρει ότι, η ανάπτυξη ενός τέτοιου φίλτρου αέρα βελτιώνει κατά πολύ την ποιότητα του αέρα, καθώς φαίνεται να είναι η καλύτερη λύση και ο μόνος αμυντικός μηχανισμός για να κρατήσουμε έξω από το αυτοκίνητο τον ρυπογόνο αέρα. Η δημιουργία αυτού του προϊόντος δείχνει ότι η ιαπωνική εταιρία νοιάζεται για τους πελάτες της και υποστηρίζει πως στο μέλλον η ζήτηση για περισσότερες προστατευτικές λύσεις θα αυξηθεί ακραία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: