Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Νέο ρεκόρ από το Honda Civic Type R πριν «συνταξιοδοτηθεί»
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο ρεκόρ από το Honda Civic Type R πριν «συνταξιοδοτηθεί»

2.452 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2022)

Ένα ακόμα ρεκόρ πίστας κατέγραψε το τρέχον Honda Civic Type R λίγο καιρό πριν δώσει την σκυτάλη στο μοντέλο της επόμενης γενιάς!

Από ρεκόρ σε ρεκόρ

Όσο η Honda προαναγγέλλει την έλευση της νέας γενιάς του Civic Type R μέσω των teaser, το τρέχον μοντέλο δεν σταματά να κατακτά ρεκόρ σε διάφορες πίστες πάνω στη γη, στην κατηγορία των προσθιοκίνητων μοντέλων παραγωγής. Αυτό έκανε μία ακόμα φορά, επιτυγχάνοντας τον ταχύτερο γύρο στην πίστα The Bend Motorsport Park στην Αυστραλία, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε τις δυνάμεις της και η έκδοση Limited Edition που αποδείχτηκε ακόμα πιο γρήγορη!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο Tony D'Alberto οδήγησε στο ρεκόρ το Civic Type R

Ο Tony D'Alberto ήταν ο οδηγός και στις δύο περιπτώσεις, έχοντας μάλιστα μεγάλη εμπειρία τόσο στο Αυστραλιανό Πρωτάθλημα GT, όσο και στο Αυστραλιανό Πρωτάθλημα Αντοχής. Πρώτα ξεκίνησε με το κανονικό Civic Type R που έγραψε χρόνο 2 λεπτών και 13.251 δευτερολέπτων γύρω από τη διεθνή πίστα μήκους 4,95 χιλιομέτρων.

Κατέβασε το χρόνο το Type R Limited Edition

Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε το Type R Limited Edition, το οποίο ζυγίζει 22,6 περίπου κιλά λιγότερο από το συμβατικό Type R, ενώ εξοπλίζεται με διαφορετικές ζάντες BBS με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2, αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτηση και διεύθυνσης. Ως εκ τούτου ο χρόνος 2:12.260, που είναι 0,99 δευτερόλεπτα ταχύτερος από την τυπική έκδοση του Type R ήταν κάτι το αναμενόμενο.

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: