Ο χρόνος αποτελεί προσωπικό ρεκόρ για την ελληνική ομάδα.

Το Mitsubishi Lancer Evo IX είναι εξοπλισμένο με νέες τροποποιήσεις.

Νέο ρεκόρ για το Evo του Πανόπουλου (+vids)

9.043 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2018)

Νέο ρεκόρ κατάφερε να κάνει το Mitsubishi Lancer Evo IX του Σπύρου Πανόπουλου και της Extreme Tuners στη Θήβα! Δείτε τα video από τις προσπάθειες της ελληνικής ομάδας.

Στο Drag Park της Κωπαΐδας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το Mitsubishi Lancer Evo IX του Σπύρου Πανόπουλου και της Extreme Tuners και κατάφερε να κάνει νέο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά, κατάφερε να κάνει το 400άρι σε 7,745 δλ. σημειώνοντας ταχύτητα εξόδου 297,52 χλμ./ώρα όταν το προηγούμενο ρεκόρ τους ήταν 7,884 δευτερόλεπτα με ταχύτητα εξόδου τα 298,71 χλμ./ώρα.
 
Ο χρόνος αποτελεί ρεκόρ για την ελληνική ομάδα, ωστόσο δεν ήταν τέτοιος για να της δώσει το παγκόσμιο ρεκόρ που κρατά εδώ και λίγο καιρό η ομάδα Lucas English με χρόνο 7,72 δευτερόλεπτα. και ταχύτητα εξόδου 305,77 χλμ./ώρα. Η επόμενη προσπάθεια της Extreme Tuners θα γίνει στο Αγρίνιο 1-2 Δεκεμβρίου.

Το Mitsubishi Lancer Evo IX είναι εξοπλισμένο με νέες τροποποιήσεις. Η ιπποδύναμη του 1.780 κ.εκ. 4g63 τετρακύλινδρου μοτέρ ξεπερνά τα 2.000 άλογα με τον κινητήρα να στροφάρει στις 13.500 σ.α.λ ενώ η πίεση του turbo φτάνει τα 42 psi (2,9 bar).

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Πώς λειτουργεί τo υβριδικό σύστημα του Μ-Sport Ford Puma Hybrid Rally1
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel