Nέο teaser για το ανανεωμένο Skoda Kodiaq (+video)

2.789 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2021)

Το Kodiaq, το πιο δημοφιλές SUV της Skoda, θα ανανεωθεί σύντομα και για αυτό, η φίρμα ετοίμασε ένα νέο teaser video για τον ερχομό της facelift έκδοσης.


To ντεμπούτο του ανανεωμένου Skoda Kodiaq πλησιάζει και η τσέχικη μάρκα φροντίζει να κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον των φίλων της αυτοκίνησης με ένα νέο σύντομο video teaser για τον ερχομό του αυτοκινήτου δίνοντας έμφαση στα νέας σχεδίασης LED φωτιστικά σώματα.

Η Skoda δημοσίευσε πριν από μια εβδομάδα τα πρώτα σκίτσα για το ανανεωμένο Kodiaq, κάνοντας ταυτόχρονα γνωστό πως το ντεμπούτο του θα γίνει στις 13 Απριλίου. Όπως μαρτυρούν οι εικόνες που ήρθαν στο φως, το Kodiaq θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το αυτοκίνητο που βρίσκεται αυτή την στιγμή στους δρόμους, καθώς, εκτός από τα νέα φωτιστικά φώτα που αναφέραμε, η facelift έκδοση θα έχει πιο γραμμωμένο καπό, ελαφρώς διαφοροποιημένη γρίλια, νέο προφυλακτήρα με νέας σχεδίασης αεραγωγούς και πιο χαμηλά τοποθετημένα φώτα ομίχλης. Τα πίσω φώτα θα είναι επίσης πιο λεπτά ενώ, όπως έχουν αποκαλύψει παλιότερες κατασκοπευτικές φωτογραφίες, αντί κάποιου εμβλήματος, στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ θα υπάρχουν τα γράμματα «SKODA». Ελαφρώς διαφορετικός θα είναι επίσης ο πίσω προφυλακτήρας ενώ τέλος, ίσως είναι μεγαλύτερη η αεροτομή που βρίσκεται στο τέλος της οροφής.

Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει διαρρεύσει κάποια εικόνα για την καμπίνα, ωστόσο πιθανολογούμε πως το ανανεωμένο Kodiaq θα προσφέρει περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης και περισσότερο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ ίσως δούμε κάποια αλλαγή στην θέση της οθόνης infotainment πάνω στην κεντρική κονσόλα.

Μεγαλύτερες αλλαγές πρέπει να περιμένουμε στην παλέτα κινητήριων συνόλων του ανανεωμένου Kodiaq, αφού είναι πιθανό να δούμε την Skoda να προσφέρει στο SUV μια Plug-in υβριδική έκδοση. Ακόμα, οι φήμες κάνουν λόγο πως το Kodiaq RS θα σταματήσει να προσφέρεται με τον 2λιτρο b-turbo πετρελαιοκινητήρα και θα λάβει τον γνωστό 2λιτρο TSI του ομίλου.

Τα επόμενα πλάνα της φίρμας περιλαμβάνουν την ανανέωση του Karoq και την παρουσίαση της coupe έκδοσης του ηλεκτρικού Enyaq. Δείτε το νέο teaser βίντεο της Skoda για το ανανεωμένο Kodiaq:
 

Toyota
test center