Το Honda e.

Το Honda e.

Νέο τμήμα για να επιταχύνει τον εξηλεκτρισμό της φτιάχνει η Honda

1.296 Επισκέψεις στο άρθρο (26/1/2023)

H Honda θα ιδρύσει ένα νέο τμήμα του οποίου ο αποκλειστικός στόχος θα είναι να επιταχυνθεί ο εξηλεκτρισμός της φίρμας.

Θέλει να δώσει περισσότερη προσοχή στην ηλεκτροκίνηση

Να δημιουργήσει ένα νέο τμήμα, το οποίο θα την βοηθήσει να επιταχύνει τη μετάβασή της στην ηλεκτρική κινητικότητα επιθυμεί η Honda, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Η απόφαση αυτή έρχεται σαν αποτέλεσμα της πεποίθησης που υπάρχει στην Ιαπωνία, πως οι ντόπιες εταιρείες έχουν μείνει πίσω στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης σε σχέση με τους Ευρωπαίους και την Tesla.

To νέο τμήμα θα ξεκινήσει τις εργασίες του την 1η Απριλίου και θα ασχοληθεί με όλες τις δραστηριότητες της Honda, από τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες έως την παραγωγή ηλεκτροκινητήρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αναδιαρθρώνονται οι δραστηριότητές της

Η Honda ανακοίνωσε επίσης πως θα αναδιοργανώσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες σε τρεις τομείς (από έξι που ήταν) και συγκεκριμένα, ένα τμήμα θα αφορά τη βόρεια Αμερική, την Κίνα και την Ιαπωνία, ένα την Ευρώπη και ένα τις υπόλοιπες αγορές της Ασίας. Γενικότερα, στην Βόρεια Αμερική και την Κίνα θα προσφέρονται μεσαία και μεγάλα αυτοκίνητα, ενώ τα πιο compact μικρά μοντέλα της εταιρείας θα προσφέρονται στον υπόλοιπο πλανήτη.

2 εκατομμύρια ηλεκτρικά Honda κάθε χρόνο από το 2030

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Honda σχεδιάζει να λανσάρει 30 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα σε όλες τις αγορές και να παράγει 2 εκατομμύρια ηλεκτρικά τον χρόνο από το 2030, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφερθούμε πως η Honda θα συνεργαστεί με την Sony για να αναπτύξουν από κοινού ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, του οποίου οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από το 2026.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
Kalitero aytokinito
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel