6 φωτογραφίες »

O νέος πίνακας οργάνων ουσιαστικά πρόκειται για μία οθόνη TFT μεγέθους έξι ιντσών.

Νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων της Lotus

2.426 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2020)

Ένα νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων plug-and-play λάνσαρε η Lotus, ο οποίος προσφέρει πληθώρα πληροφοριών με έμφαση στην καθημερινή οδήγηση.


Ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων έρχεται φορτωμένος με πληροφορίες για περισσότερες από 4.000 πίστες από όλο τον κόσμο, διαθέτοντας GPS, ενώ δίνει παράλληλα τη δυνατότητα στους οδηγούς να καταγράφουν τα δεδομένα τους κατά τη διαδικασία των γύρων που θα πραγματοποιούν.
 
Ο νέος πίνακας οργάνων ουσιαστικά πρόκειται για μία οθόνη TFT, μεγέθους έξι ιντσών, όπου μεταξύ άλλων διαθέτει θέση όπου μπορεί να τοποθετηθεί κάμερα για να καταγράφει την πορεία του αυτοκινήτου. Να σημειωθεί πως ο plug-and-play ψηφιακός πίνακας οργάνων δεν ταιριάζει σε όλες της Lotus, αλλά στις V6 Elise και Exige που έχουν κατασκευαστεί από το 2008 και έπειτα.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πίνακας οργάνων μπορεί να αναγνωρίσει όταν μία Lotus βρίσκεται κοντά σε κάποια πίστα, με τους οδηγούς να μπορούν να κατεβάσουν όλα τα στοιχεία της, προκειμένου στη συνέχεια να μετρήσουν τους χρόνους είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω του πίνακα οργάνων είτε αργότερα, κάνοντας λήψη των δεδομένων σε φορητό υπολογιστή.
 
Όσοι ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν πρέπει να γνωρίζουν πως στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων κοστίζει 1.470 λίρες (1.618 ευρώ περίπου), ενώ δωρεάν είναι η τοποθέτηση. Όταν τοποθετείται από εξουσιοδοτημένο κατάστημα λιανικής, η μονάδα καλύπτεται από διετή εγγύηση.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto