• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το target group του Juke Premium είναι οι λάτρεις της μουσικής και για αυτό διαθέτει πιο δυνατό ηχοσύστημα και ηχεία της Focal.

To Nissan Juke Premium προσφέρεται σε δύο χρώματα, τα Metallic Black και Dark Grey. Το παρόν δίνει και εδώ το μαύρο πακέτο εξατομίκευσης, ενώ οι τροχοί των 18 ιντσών έχουν μαύρες λεπτομέρειες.

Nissan Juke Premium

4.072 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/3/2017

Για 1.500 μόνο λάτρεις της μουσικής, έρχεται το νέο Nissan Juke Premium Special Edition.

 
Η Nissan παρουσιάζει μια (ακόμα) περιορισμένης παραγωγής έκδοση του Juke, την οποία ονομάζει Premium. Αφορά στην αγορά του Ην. Βασιλείου, στην «πατρίδα» δηλαδή του crossover, η σπέσιαλ έκδοση του οποίου θα φτιαχτεί σε 1.500 αντίτυπα.
 
Το target group του Juke Premium είναι οι λάτρεις της μουσικής και για αυτό διαθέτει πιο δυνατό ηχοσύστημα και ηχεία της Focal. Η ισχύς των εμπρός και πίσω ηχείων ανέβηκε από τα 40 στα 120 watt, ενώ αυτή των tweeter πήγε από τα 40 στα 100 watt.
   
Εκτός από το καλύτερο ηχοσύστημα, το νέο Nissan Juke Premium Special Edition διαθέτει το μαύρο πακέτο εξατομίκευσης, πολυτελή πατάκια και σπορ πεντάλ. Τα μοντέλα έκδοσης Tekna διαθέτουν δερμάτινα καθίσματα και αυτή της N-Connecta ημιδερμάτινα.
 
Εξωτερικά, το περιορισμένης παραγωγής crossover προσφέρεται σε δύο χρώματα, τα Metallic Black και Dark Grey. Το παρόν δίνει και εδώ το μαύρο πακέτο εξατομίκευσης, ενώ οι τροχοί των 18 ιντσών έχουν μαύρες λεπτομέρειες.
 
Δύο είναι οι επιλογές και στους κινητήρες. Όσοι προτιμήσουν τη βενζίνη, θα πάρουν το 1,2 λτ. turbo σύνολο των 115 ίππων, ενώ όσοι θέλουν πετρέλαιο θα πάνε στο 1,5 λτ. μοτέρ των 90 αλόγων. Αμφότερα τα σύνολα συνεργάζονται με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.