Nissan προσφορές για την φροντίδα του αυτοκινήτου

2.041 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2020)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές για την φροντίδα του αυτοκινήτου πριν το καλοκαίρι, μέσω του προγράμματος All Clear Service.


Με κεντρικό σύνθημα «αυτή η μάσκα σου προσφέρει ασφάλεια», η Nissan θέλει να ενισχύσει τους δεσμούς εμπιστοσύνης με όλους τους κατόχους μοντέλων της, μέσω του καλοκαιρινού προγράμματος All Clear Service. Το πρόγραμμα φροντίδας Nissan, έρχεται να πλαισιώσει την φάση της επανεκκίνησης που διανύουμε αυτή την περίοδο, δίνοντας ένα ισχυρό κίνητρο στους κατόχους να κάνουν την απαραίτητη ή προβλεπόμενη συντήρηση του αυτοκινήτου τους, έχοντας κάποια οφέλη.

Συγκεκριμένα, η Nissan με το πρόγραμμα All Clear Service προσφέρει:

  • δώρο τον ΦΠΑ 24% στα Ανταλλακτικά Service
  • δωρεάν έλεγχο 24 Σημείων
  • δωρεάν οδική βοήθεια για ένα έτος.
Έχοντας ως βασική επιδίωξη τη διατήρηση της εξυπηρέτησης στο υψηλότερο δυνατόν σημείο με προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., συνεχίζει με συνέπεια και υπευθυνότητα να εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων κρατικών φορέων και την σχετική νομοθεσία, προκειμένου να διασφαλιστεί το αγαθό της δημόσιας υγείας. 

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Nissan, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Mercedes
moto