Το παγκόσμιο ντεμπούτο της μπροστά στα μάτια του κοινού έκανε η νέα Supra στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Nτεμπούταρε η Supra (+vid)

2.480 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Το παγκόσμιο ντεμπούτο της μπροστά στα μάτια του κοινού έκανε η νέα Supra στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. Δείτε το πέρασμα της.

Mετά από πλήθος κατασκοπευτικών εικόνων, teaser, φημών και ψηφιακών εικόνων, η νέα Toyota Supra έκανε επιτέλους το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο της μπροστά σε κοινό, έστω και κάτω από βαρύ καμουφλάζ.

Η ιαπωνική μάρκα αναφέρει πως στο Goodwood βρέθηκε ένα πρωτότυπο της Supra παραγωγής που έφερε την κωδική ονομασία A90. Ο οδηγός όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο παρακάτω video δεν έδειξε καμία επιθυμία να οδηγήσει την Supra στα άκρα, αν και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα προς το ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο.

 Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα εξοπλίζεται τόσο με έναν 4κύλινδρο 2λιτρο turbo απόδοσης 248 ίππων όσο και με ένα 6κύλνδρο υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 3,0 λίτρων απόδοσης 335 ίππων και 500 Nm ροπής που λέγεται πως θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να διανύει τα 0-96 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα.
 
Πλούσιος αναμένεται να είναι ο τεχνολογικός εξοπλισμός της νέας Supra, με τις διαρροές να αναφέρουν ότι θα έχει Head Up Display, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας, το iDrive σύστημα infotainment της μάρκας ελαφρώς εξελιγμένο και πολλά άλλα.

Τέλος, μέσα από forum φίλων του μοντέλου κάποιοι επικαλούνται πηγές που αναφέρουν ότι η τιμή της νέας Supra θα ξεκινά από τις 63.500 δολάρια (54.000 ευρώ) τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ.

PEIRAIOS LEASING
test center