Η θυγατρική μάρκα της Ford στη Βραζιλία, Troller παρουσίασε το ΤΧ4.

Η βασική αλλαγή της νέας έκδοσης δεν είναι ορατή και αφορά το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το Troller TX4 διαθέτει και το στοιχείο της διχρωμίας.

Παρών είναι και το σύστημα ψυχαγωγίας JBL Harman Smart Car Drive με οθόνη 6,75 ιντσών.

Ντεμπούτο για το Troller TX4

2.756 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2020)

Η θυγατρική μάρκα της Ford στη Βραζιλία, Troller παρουσίασε μία νέα έκδοση του σκληρού off-road T4 η οποία ονομάστηκε TX4.


Η βασική αλλαγή της νέας έκδοσης δεν είναι ορατή και αφορά το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο δεν προσφέρεται στο Τ4 που αρκείται στο εξάρι χειροκίνητο. Το κιβώτιο ταχυτήτων, που προέρχεται από το Ranger, είναι βαθμονομημένο για οδήγηση σε όλους τους τύπους εδάφους και προσφέρει τρεις τρόπους οδήγησης: Drive, Sport και Manual.
 
Εκτός από το νέο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο το Troller ελπίζει ότι θα προσελκύσει πελάτες από άλλα τμήματα, το TX4 προσθέτει ένα πίσω διαφορικό με δυνατότητα κλειδώματος που λειτουργεί ηλεκτρικά μέσω ενός κουμπιού στην κεντρική κονσόλα. Από κει και πέρα αλλά χαρακτηριστικά του μοντέλου περιλαμβάνουν σιδερένιους προφυλακτήρες, πλαϊνά σκαλοπάτια και προστατευτικά, snorkel, αυτόματους προβολείς, βοηθητικά φώτα Hella LED, ελαστικά Pirelli Scorpion MTR 245/70 R17 και βάσεις ISOFIX. Το Troller TX4 διαθέτει και το στοιχείο της διχρωμίας, με το καπό, τη γρίλια, την οροφή και τους προφυλακτήρες να έρχονται σε διαφορετικά χρώματα.
 
Το εσωτερικό του TX4 φέρει επίσης αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως μοναδικά καθίσματα με πορτοκαλί ραφές και το λογότυπο TX4 στις πλάτες τους. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης διπλή γυάλινη ηλιοροφή, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες, υπολογιστή ταξιδίου, χωριστά πίσω καθίσματα, συναγερμό και χώρο για την εγκατάσταση συσκευών πλοήγησης. Παρών είναι και το σύστημα ψυχαγωγίας JBL Harman Smart Car Drive με οθόνη 6,75 ιντσών, συμβατό με Android Auto, Apple CarPlay και δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth.
 
Κάτω από το καπό θα βρει κανείς τον πεντακύλινδρο Turbo diesel Duratorq κινητήρα των 3,2 λίτρων με ισχύ 200 ίππων και ροπή 470 Nm. Το βασικό σύστημα τετρακίνησης 4WD προσφέρει λειτουργίες 4 × 2, 4 × 4 High και 4 × 4 Low.

NEO PROACE
NISSAN