Ντεμπούτο στις 13 Απριλίου για το ανανεωμένο Kia Telluride
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο στις 13 Απριλίου για το ανανεωμένο Kia Telluride

1.792 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2022)

Το ανανεωμένο Kia Telluride θα κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στις 13 Απριλίου με καινούρια φωτιστικά σώματα και πιο hi-tech καμπίνα.

Αλλαγμένο σε εμφάνιση και καμπίνα

Δεν είναι λίγες οι φορές που Hyundai και Kia έχουν προτιμήσει να αποκαλύψουν τα νέα τους μοντέλα στη Νότια Κορέα πριν τα παρουσιάσουν στον υπόλοιπο πλανήτη. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, αφού τα δύο μεγαλύτερα SUV των εταιρειών της Hyundai και Kia θα παρουσιαστούν στην ανανεωμένη τους έκδοση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, μετά από τρία χρόνια εμπορικής πορείας στις ΗΠΑ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα φωτιστικά σώματα για το ανανεωμένο Telluride

Η Kia, λίγο μετά την teaser εικόνα του ανανεωμένου Hyundai Palisade που ήρθε στο φως, αποκάλυψε τις δύο πρώτες φωτογραφίες  του επερχόμενου Telluride που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα με διαφορετικά γραφικά με δύο κάθετες γραμμές. Το κορεάτικo SUV φαίνεται πως θα λάβει και μία X-Pro έκδοση που σε αντίθεση με τις άλλες, θα είναι πιο περιπετειώδης σε σχεδίαση και θα εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης, διαφορετικά οδηγικά modes και ελαστικά για κάθε έδαφος.

Γίνεται πιο hi-tech στην καμπίνα

Περισσότερες αλλαγές θα συμβούν μέσα στην καμπίνα, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Telluride θα εξοπλιστεί με δύο οθόνες τοποθετημένες πλάι-πλάι καθώς η φίρμα θέλει να αναβαθμίσει τον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου. Το ταμπλό θα συνεχίσει να έχει τρεις κεντρικούς αεραγωγούς αλλά κάποια μπουτόν μάλλον θα αφαιρεθούν, με τις λειτουργίες τους να μεταφέρονται μέσα στην οθόνη αφής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
ΜΟΤΟ