Ο Σακίλ Ο'Νιλ προσπαθεί να χωρέσει σε Τesla (+vid)

2.734 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2020)

O βετεράνος θηριώδης μπασκετμπολίστας τα βρίσκει σκούρα ενώ προσπαθεί να μπει μέσα στο Model S του φίλου του. Δείτε το video.

Τις δυσκολίες που έχει ένας άνθρωπος με ύψος πάνω από 2,10 μέτρα να μπει σε ένα Tesla Model S που μάλιστα θεωρείται πως έχει μια από τις πιο ευρύχωρες καμπίνες της κατηγορίας του αποκαλύπτει ένα αστείο video που ήρθε στο φως με πρωταγωνιστή τον παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή Σακίλ Ο'Νιλ.

Ο θηριώδης Σακίλ προσπαθεί να μπει μέσα στο Model S και ο φίλος του καταγράφει τις προσπάθειες του. Όταν καταφέρνει να χωρέσει, τότε τον ακούμε να απευθύνεται στον Elon Musk, διευθύνων σύμβουλο της Τesla και να του λέει «Εlon, θέλεις να φτιάξεις ένα Tesla για μεγάλα παιδιά;»

O Σακίλ φαίνεται πως δεν θυμάται πως η Tesla πριν λίγους μήνες παρουσίασε το Cybertruck, ένα εξαιρετικά φουτουριστικό αυτοκίνητο που δεν μοιάζει σε τίποτα τόσο με τα μοντέλα που απαρτίζουν την υπόλοιπη γκάμα της Tesla όσο και με τον ανταγωνισμό. To pick-up έχει 5.885 χιλιοστά μήκος, 2.027 χιλιοστά πλάτος και 1.905 χιλιοστά ύψος με την Tesla να κάνει λόγο πως υπάρχουν θέσεις επιβατών για 6 άτομα μέσα στο εσωτερικό. Πιστεύουμε πως ο Σακίλ θα καταφέρει να χωρέσει μέσα σε αυτό γιγάντιο pick-up.
 
 

peugeot
citroen